Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκλογές Τουρκία: Έκκληση Κιλιτσντάρογλου στους «ήρωες της δημοκρατίας» – «Μην εγκαταλείπετε ποτέ τις κάλπες, ό,τι κι αν γίνει»

Οι κάλπες στην Τουρκία έκλεισαν στις 17:00 και η «μάχη» ανάμεσα στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, ενώ δεν παύουν να υπάρχουν φόβοι για νοθεία.

Για τον λόγο αυτό ο Κεμάλ Κιλιτσαντάρογλου στέλνει μήνυμα στους αξιωματούχους που είναι υπεύθυνοι για τον έλεγχο της διαδικασίας να προστατεύσουν με κάθε τρόπο τις κάλπες και να μην τις εγκαταλείψουν.

«Θέλω να απευθύνω έκκληση στους ήρωες της δημοκρατίας μας. Μην εγκαταλείπετε ποτέ τις κάλπες, ό,τι κι αν γίνει, μέχρι να παραδοθεί η τελευταία υπογεγραμμένη έκθεση της κάλπης. Η πλήρης και σωστή εκδήλωση της βούλησης του λαού εξαρτάται από την αποφασιστικότητά σας. Θα δείτε πως θα αξίζει η κούρασή σας».

Demokrasi kahramanlarımıza seslenmek istiyorum. İmzalı son sandık tutanağı teslim edilene kadar, ne olursa olsun asla sandıkların başından ayrılmayın. Millet iradesinin tam ve doğru biçimde tecelli etmesi sizin kararlılığınıza bağlı. Göreceksiniz, yorgunluğunuza değecek.

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) May 14, 2023

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More