Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκλογές 2023: Στο «κόκκινο» οι περιοδείες των αρχηγών των κομμάτων της αντιπολίτευσης

Στη Β΄ Περιφέρεια του Πειραιά περιόδευσε την Τετάρτη και ο Νίκος Ανδρουλάκης. Στην ανάγκη στήριξης των ανθρώπων του αθλητισμού εστίασε ο Δημήτρης Κουτσούμπας κατά την επίσκεψή του στα προπονητήρια του ΟΑΚΑ, ενώ ο Κυριάκος Βελόπουλος βρέθηκε σε λαϊκές αγορές της Αθήνας. Ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε συνάντηση με νέους στο Μεταξουργείο.

Το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, που όπως σημείωσε έχει ως επίκεντρο τη μείωση των ανισοτήτων, ανέπτυξε κατά την περιοδεία του στην Β΄ Πειραιά, ο πρόεδρός του Νίκος Ανδρουλάκης. Απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες, παρουσιάζοντας τις κοινωνικές προτεραιότητες που θέτουν για το στεγαστικό, την παιδεία και την υγεία, λέγοντας ότι η παράταξη που δημιούργησε το Εθνικό Σύστημα Υγείας έχει χρέος να το αναγεννήσει.

«Από την Νίκαια θέλω να θυμηθείτε «το αίμα νερό δεν γίνεται». Το ΠΑΣΟΚ έδωσε αξιοπρέπεια στους Έλληνες, μείωσε τις ανισότητες. Να ξαναγίνουμε κίνημα δυνατό για να αντιμετωπίσουμε τις ανισότητες και όχι να είμαστε όμηροι του ελιτισμού του κ. Μητσοτάκη και του λαϊκισμού του κ. Τσίπρας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ανδρουλάκης.

Ν. Ανδρουλάκης: Έχουμε χρέος να αναγεννηθεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας

Tα προπονητήρια στο Ολυμπιακό Στάδιο επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, συνοδευόμενος από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Στίβου Γιώργο Πομάσκι και υπογράμμισε την ανάγκη στήριξης αθλητών, προπονητων και σωματείων.

«Ο αθλητισμός είναι δικαίωμα για όλους. Όλοι οι αθλητικοί χώροι να έχουν προσβασιμότητα για το λαό. Θέλουμε αθλητισμό εμπόριο για λίγους, ατραξιόν ή αθλητισμο με όλους στο γήπεδο και όχι παθητικούς θεατές στην εξέδρα;», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κουτσούμπας.

Δ. Κουτσούμπας: Συνάντηση με προπονητές και αθλητές

Κριτική για τις επιλογές στην οικονομία, άσκησε ο Κυριάκος Βελόπουλος κατά την περιοδεία του σε λαϊκή αγορά στο κέντρο της Αθένας και εξέφρασε την εκτίμηση πως θα υπάρξει μετεκλογική συνεργασία ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

«Το μόνο βέβαιο είναι ότι αυτό που είπε ο Στουρνάρας ισχύει, θα συνεργαστούν μετά τις εκλογές γιατί διαφωνούν στα μικρά αλλά συμφωνούν στα μεγάλα. Ο λαός πρέπει να καταλάβει ότι στις 21 Μαΐου, η Ελληνική Λύση είναι η λύση των προβλημάτων», δήλωσε ο κ. Βελόπουλος.

Συνάντηση με νέους, είχε στο Μεταξουργείο, ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο προεκλογικός αγώνας εντείνεται, καθώς ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για την ώρα της κάλπης.

Ρεπορτάζ: Λίνα Μπεθάνη

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More