Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκλογές 2023: Υγεία, Οικονομία και το τραγικό ναυάγιο στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης

Πυκνώνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί, καθώς απομένει λιγότερο από μία μία εβδομάδα για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Κεντρικά θέματα στις αντιπαραθέσεις αποτελούν η καθημερινότητα των πολιτών, αλλά και το τραγικό ναυάγιο με τους μετανάστες στην Πύλο

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης από την Κρήτη δεσμεύτηκε να μην απογοητεύσει καμμία Ελληνίδα και κανένα Έλληνα στο νέο ξεκίνημα, ενώ παράλληλα κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για αλαζονεία και απόκρυψη της αλήθειας λίγες μέρες πριν από τις εθνικές εκλογές.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας στη Νέα Ιωνία αναφέρθηκε στο ναυάγιο της Πύλου, καθιστώντας την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα συστηματικά κόμματα υπόλογους ενώ παράλληλα κάλεσε και το λαό να κάνει το τραγικό  συμβάν ανάμεσα σε όλα τα άλλα κριτήριο ψήφου. «Πονάμε και οργιζόμαστε το ίδιο για όλους» σημείωσε ο κύριος Κουτσούμπας.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος από τη Μαγνησία επανέλαβε τον μιντιακό αποκλεισμό που δέχεται όπως είπε ο ίδιος και το κόμμα του, παράλληλα αναφέρθηκε και στην τρέχουσα επικαιρότητα ιδίως της τραγωδίας της Πύλου. «Ποιος δεν πονάει με αυτή την τραγωδία; Όμως κάποιοι θέλουν να προσάψουν στους Έλληνες ενοχικό σύνδρομο. Και λέει το παράδειγμα της πολυκατοικίας, και τον κλέφτη που σκαρφαλώνει και πέφτει από τον όροφο. Φταίει ο ιδιοκτήτης ή ο διαχειριστής της πολυκατοικίας;» ανέφερε.

Πηγή: ΕΡΤ | Ρεπορτάζ: Λάμπρος Παναγιώτου

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More