Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΚ Σάμου: Προκήρυξε στάση εργασίας για την συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία της ΑΔΕΔΥ

Στάση εργασίας προκηρύσσει από τις 11 το πρωί ως τη λήξη της βάρδιας το Εργατικό Κέντρο Σάμου για την Τετάρτη 8 Μαρτίου, ώστε οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Οι συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 12 το μεσημέρι στην Σάμο στην Πλατεία Πυθαγόρα και στο Καρλόβασι στην Πλατεία Βαλασκαντζή αντίστοιχα. Οι εργαζόμενοι θα απαιτήσουν να αποδοθεί δικαιοσύνη, να διερευνηθούν τα αίτια, να μην συγκαλυφθεί τίποτα, να στηριχθούν οι οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών.

Με την συμμετοχή δεκάδων εκπαιδευτικών, φοιτητών και μελών εργατικών σωματείων ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Καρλόβασι της Σάμου. Καταδίκασαν τις κυβερνήσεις «που εφαρμόζουν πολιτική της υποχρηματοδότησης, της «απελευθέρωσης», της απαξίωσης, της κατάτμησης δημόσιων οργανισμών για να πουληθούν πιο εύκολα, των ιδιωτικοποιήσεων που σε όλους τους τομείς όπως και σε αυτόν των μεταφορών καταδικάζουν την ζωή του λαού».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More