Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση ο 62χρονος που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στην Μεσαρά

Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ αφέθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Ηρακλείου ο 62χρονος Ελβετός, ο οποίος οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με την μοτοσυκλέτα του 27χρονου Γιώργου Παπαδάκη, εκσφενδονίζοντάς τον και οδηγώντας τον στον θάνατο.
Η απόφαση με την οποία ο 62χρονος αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος έγινε δεκτή από συγγενείς και φίλους του θύματος που είχαν συγκεντρωθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου με αντιδράσεις και φωνές, ως προς τον χειρισμό της υπόθεσης από τις εισαγγελικές και ανακριτικές αρχές.

Όπως έχει γράψει το ertnews, σε εφαρμογή του νέου αυστηρότερου ποινικού κώδικα και καθώς ο οδηγός του Ι.Χ ήταν υπό την επήρεια μέθης, ο εισαγγελέας άσκησε την περασμένη Κυριακή σε βάρος του 62χρονου ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για επικίνδυνη οδήγηση, συνιστάμενη σε επικίνδυνους ελιγμούς και προηγούμενη κατανάλωση αλκοόλ, που είχε ως συνέπεια τον θάνατο άλλου.

Ο 27χρονος “έσβησε” στο δρόμο Πιτσιδίων – Ματάλων, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους, αλλά και όλη την περιοχή της Μεσαράς, που θρήνησε για έναν ακόμη νέο άνθρωπο – θύμα του Μολώχ της ασφάλτου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More