Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ενημέρωση Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης για την διασύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές

Παράταση για έναν συν έναν μήνα, πήρε η διασύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα όποια τεχνικά ζητήματα προέκυψαν απ’ το θέμα αυτό.

Δίνεται παράταση ενός μήνα, δηλαδή μέχρι και την 31η Μαρτίου 2024, για όσες επιχειρήσεις δεν έχουν διασυνδέσει τα συστήματά τους. Μέσα στο διάστημα αυτό, οι υπόχρεοι, θα πρέπει να έρθουν σε επικοινωνία με τους εξουσιοδοτημένους τεχνικούς εγκατάστασης ταμειακών μηχανών, ώστε να ολοκληρώσουν τη διαδικασία.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης, με ανακοίνωσή του, διευκρινίζει μερικά πράγματα για αυτή την παράταση:

(…) Η παράταση αυτή μπορεί να επεκταθεί για έναν επιπλέον μήνα, δηλαδή μέχρι την 30η Απριλίου 2024, για τις εξής επιχειρήσεις:

1. Όσους δεν κατάφεραν να βρουν διαθέσιμο ραντεβού εντός Μαρτίου, αλλά έχουν προγραμματισμένο ραντεβού με τεχνικό εγκατάστασης εντός Απριλίου. Τα ραντεβού θα πρέπει να δηλωθούν σε ειδική πλατφόρμα που θα τεθεί σε λειτουργία από την ΑΑΔΕ το δεύτερο 15νθήμερο του Μαρτίου.

2. Όσους θα δηλώσουν στο Μητρώο POS ότι πρόκειται να αντικαταστήσουν το ταμειακό τους σύστημα με κάποια από τις νέες διαθέσιμες λύσεις all in one, που δεν απαιτεί επιπλέον ενέργειες διασύνδεσης. Ήδη, έχουν εγκριθεί δύο πάροχοι ηλεκτρονικής τιμολόγησης με τέτοιες λύσεις και πολύ σύντομα αναμένονται περισσότεροι ‘’.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More