Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εντυπωσιάζει το χωριό του Άι Βασίλη στο Τσοτύλι Κοζάνης

Για 9η χρονιά το χωριό του Αϊ Βασίλη στο Τσοτύλι του Δήμου Βοΐου ετοιμάστηκε με μεράκι από τους ανθρώπους του τόπου για να δώσουν χαρά κυρίως στα παιδιά και να ανταλλάξουν ευχές για την νέα χρονιά .

Η ισχύς εν τη ενώσει και στο Τσοτύλι όλοι μαζί Σύλλογοι και Δήμος Βοΐου κατάφεραν για μια ακόμη φορά να βάλουν την ξεχωριστή πινελιά τους τις μέρες των γιορτών και να σκορπίσουν χαμόγελα..

Ο Άι Βασίλης με το έλκηθρο και τα ξωτικά του ήταν εκεί, για να μοιράσει ευχές και δώρα στα παιδιά που έφτασαν στο Τσοτύλι από την ευρύτερη περιοχή, για να διασκεδάσουν στο πνεύμα των ημερών, να παίξουν στο τραμπολίνο, να δοκιμάσουν τις λιχουδιές περνώντας από το γλυκόσπιτο, να στείλουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη και να πάρουν μέρος με ζωγραφισμένα τα προσωπάκια τους σε όλες τις δράσεις που ετοίμασαν οι διοργανωτές για αυτά .

Στο άκρως χριστουγεννιάτικο σκηνικό που στήθηκε δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα μπαζάρ με μοναδικές δημιουργίες από ντόπιους καλλιτέχνες αλλά και μαθητές. Με ευχές αλλά και κάλαντα από τον Ποντιακό Σύλλογο Τσοτυλίου και περιχώρων, το χωριό του Αϊ Βασίλη στο Τσοτύλι Κοζάνης για μια ακόμη φορά κέρδισε τις εντυπώσεις και γέμισε χαρά μικρούς και μεγάλους.

Ρεπορτάζ: Δέσποινα Αμαραντίδου

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More