Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εξαφάνιση 31χρονου: Άκαρπες οι έρευνες των δυτών – Τον κάμπο του Ευηνοχωρίου ελέγχουν οι αρχές (βίντεο)

Στον κάμπο του Ευηνοχωρίου ,σε αρδευτικούς αύλακες, στα χωράφια και σε μία απέραντη βαλτώδη περιοχή συνεχίζουν και σήμερα, για 10η ημέρα, τις έρευνες οι αρχές για τον εντοπισμό στοιχείου που θα βοηθήσει στην ανεύρεση του 31χρονου αγνοούμενου στο Μεσολόγγι .

Από την πλευρά της οικογένειας, της μητέρας και της αδερφής επιστρατεύτηκαν χθες δύο δυτες που βούτηξαν στα θολά νερά των καναλιών, προσπαθώντας ακόμα και ιχνηλατώντας με τα χέρια να βρουν μες στα λασπόνερα έστω και ένα στοιχείο . Οι προσπάθειες δεν είχαν αποτέλεσμα, παρόλα αυτά εάν χρειαστεί θα επαναληφθεί η έρευνα κάτω από το νερό και στην παράκτια περιοχή της λιμνοθάλασσας τις επόμενες ημέρες.

Ταυτόχρονα οι έρευνες συνεχίζονται από ομάδες της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας ,του Λιμενικού και φυσικά από την Ελληνική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Μεσολογγίου ,που από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στην περιοχή, καθοδηγούμενη πάντα από τους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο δικηγόρος της μητέρας και της αδερφής, Κώστας Δημόπουλος έχει εκφράσει δημόσια την εκτίμησή του ότι πρόκειται για σχεδιασμένο έγκλημα και μάλιστα με δεδομένο κίνητρο , ενώ εκτιμάται ότι πιθανότατα εμπλέκεται στην εξαφάνιση του Μπάμπη και άλλο άτομο. Εβδομάδα εξελίξεων θα είναι αυτή που ξεκινά αύριο και από την πλευρά των εισαγγελικών αρχών .Οι έρευνες πάντως προσανατολίζονται κυρίως στη νότια πλευρά προς τη θάλασσα με βάση το τελευταίο σημείο στο οποίο, σύμφωνα με τη μαρτυρία του 50χρονου κρεοπώλη, άφησε τον αγνοούμενο το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου. Οι κινήσεις του 50χρονου από κει και μετά ελέγχονται εξονυχιστικά . Μεταξύ του τμήματος που κινήθηκε ο 50χρονος είναι και ο δρόμος με κατεύθυνση αριστερά προς το βουνό, τον Αράκυνθο, περιοχή που ξέρουν και προτιμούν οι κυνηγοί. Κάποιος που είναι γνώστης της περιοχής μπορεί πολύ εύκολα να κινηθεί προς Αράκυνθο, Άγιο Γεώργιο .

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More