Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εορτασμός 26ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη: Δοκιμαστικές πτήσεις αεροσκαφών και επίδειξη όπλων από τη ΣΣΑΣ

Στην πλατεία Αριστοτέλους πραγματοποιήθηκε επίδειξη της Διμοιρίας Επιδείξεων της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων, αλλά και των Μουσικών των τριών Κλάδων των Ενόπλων δυνάμεων μαγνητίζοντας τα βλέμματα των περαστικών.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η επίδειξη του Τμήματος της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων στην πλατεία Αριστοτέλους.  Οι πολίτες καταχειροκρότησαν τους σπουδαστές της Σχολής, ενώ την επίδειξη παρακολούθησαν ο  Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.  Επίσης παραβρέθηκαν για την επίδειξη της ΣΣΑΣ αλλά και των μπαντών των τριών Σωμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και οι τρεις αρχηγοί Στρατού, Πολεμικής Αεροπορίας και Ναυτικού.

Φορτισμένη ήταν η στιγμή όταν η μπάντα  των τριών Κλάδων των Ενόπλων δυνάμεων παιάνισε το εμβληματικό εμβατήριο «Μακεδονία Ξακουστή», με τον κόσμο να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Νωρίτερα, λίγο μετά τις 11 το πρωί στον ουρανό της Θεσσαλονίκης εμβληματικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν δοκιμαστικές πτήσεις για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, κόβοντας… την ανάσα σε όσους βρέθηκαν στη Νέα Παραλία.

Ρεπορτάζ Ειρήνη Γκέλη

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More