Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΟΣ Σάμου: Καλεί τα μέλη του σε γενική συνέλευση

Με έξι θέματα στην ημερήσια διάταξη θα πραγματοποιηθεί η 9η τακτική γενική συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΟΣ Σάμου στις 15 Οκτωβρίου, ενώ σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα μεταφερθεί μία βδομάδα μετά στις 22 Οκτώβρη.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΟΣΣ, Ιωάννη Σκούτα, είναι οι εκθέσεις του Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου από 01/10/2022 έως και 30/09/2023, η ανακοίνωση των πορισμάτων Ορκωτών Ελεγκτών, ο προϋπολογισμός χρήσης του 2023, η έκθεση του τρυγητού 2023, η τροποποίηση του Κανονισμού Εσωτερικής Λειτουργίας του Συνεταιρισμού και η λήψη απόφασης από τη Γενική Συνέλευση περί του ύψους των χρηματοδοτήσεων που μπορεί να συνάψει ο Συνεταιρισμός και των όρων τους.

Ο πρόεδρος του ΕΟΣΣ αναφέρθηκε επίσης στα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι παραγωγοί με τον μειωμένο τρυγητό, αναφέροντας ωστόσο ότι δεν θα προκύψουν επιπτώσεις στην παραγωγή, η οποία θα καλύψει επαρκώς τις ανάγκες της αγοράς.

Τέλος, ο κ. Σκούτας αναφερόμενος στο εμπορικό κομμάτι του Συνεταιρισμού για την φετινή τουριστική σεζόν είπε, ότι οι αλλαγές που έγιναν σε κάποιες ετικέτες φιαλών ήταν προς την σωστή κατεύθυνση, ενώ δήλωσε ότι υπάρχουν νέα σχέδια του ΕΟΣΣ για την νέα χρονιά, που ωστόσο δεν είναι ανακοινώσιμα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More