Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επέστρεψε στις νίκες η Ίντερ

 

Οι “ροσονέρι” ξεπέρασαν το σοκ του τελευταίου λεπτού από τη Μόντσα και επικράτησαν 1:0 της Βερόνα, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Serie A.

Mε το τέρμα του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 2′ η Ίντερ πήρε τη νίκη και παράλληλα τους τρεις βαθμούς που τη διατηρούν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, στο -10 από την κορυφή. Η Βερόνα, το πάλεψε όμως δεν κατάφερε να πάρει έστω τον έναν βαθμό και παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.

To παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Ίντερ, που άνοιξε από νωρίς το σκορ, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα. Μετά από αναμπουμπούλα στην περιοχή της Βερόνα, η μπάλα κατέληξε στον Λαουτάρο Μαρτίνες που σούταρε με το αριστερό και πέφτοντας εκάνε το 1:0. Oι “γηπεδούχοι” θέλησαν να απειλήσουν και πάλι, αυτή τη φορά με τον Μικιταριάν, ο οποίος σούταρε με τη μπάλα να περνά άουτ. Το ημίχρονο τελείωσε με τους “νερατζούρι” να έχουν το προβάδισμα και τη Βερόνα να μην έχει πατήσει περιοχή και να μην έχει δημιουργήσει σημαντικές προϋποθέσεις για γκολ.

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες μπήκαν πιο νωχελικά. Δεν απειλούσαν εύκολα, με το παιχνίδι να είναι κέντρου. Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για την Ίντερ με τον Ντι Μάρκο να επιχειρεί τη σέντρα και τον γκολκίπερ της Βερόνα να κόβει την προσπάθειά του. Στη συνέχεια ήταν η σειρά των “φιλοξενούμενων” να απειλήσουν. Ο Σουλεμάνα, βρέθηκε ελεύθερος στην άκρη της περιοχής και εξαπέλυσε το σουτ, με τον Ονάνα να προχωρά σε εξαιρετική απόκρουση και να κρατά ανέπαφη την εστία του. Oι “γηπεδούχοι” αντέδρασαν και με τον Ασλάνι, απείλησαν και πάλι τα αντίπαλα καρέ, με την προσπάθειά του όμως να περνά λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Μοντιπό. Στη συνέχεια καμία από τις δύο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, με την Ίντερ να παίρνει τους τρεις βαθμούς, χάρη στο τέρμα του Λαουτάρο Μαρτίνεζ, μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης.//

Γκολ: 2′ Λ. Μαρτίνεζ
Κίτρινες: 49′ Νταβίντοβιτς, 53′ Ντζούριτς, 90′ Σουλεμάνα

Ίντερ: Ονανά, Σκρίνιαρ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Νταρμιάν, Γκαλιαρντίνι, Τσαλχάνογλου, Μικίταριαν, Ντιμάρκο, Μαρτίνες, Τζέκο

Βερόνα: Μοντιπό, Νταβίντοβιτς, Χιεν, Τσεκερίνι, Ντεπάολι, Ίλιτς, Ταμέζ, Ντόιγκ, Καλόν, Τζούριτς, Λάζοβιτς

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More