Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: “Ο εντολέας μου περίμενε ότι θα συναντούσε άλλη στο ξενοδοχείο” λέει η Αλ. Σπανάκη

Την επέκταση της ποινικής δίωξης σε όσους ακόμη πιθανώς εμπλέκονται ως συνεργοί στην υπόθεση της 38χρονης που πέταξε καυστικό υγρό εναντίον του 36χρονου εν διαστάσει συζύγου της θα ζητήσει η πλευρά του θύματος, που παραμένει νοσηλευόμενο στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Ανάμεσά τους είναι και μία γυναίκα, η οποία κατονομάζεται ως Στεφανία, φέρεται να σχετίζεται με την 38χρονη και εμφανίζεται να είχε ρόλο στο πώς κλείστηκε το μοιραίο ραντεβού στο ξενοδοχείο.

Μάλιστα, όπως ανέφερε στο ertnews η κ. Αλεξάνδρα Σπανάκη, εκ των δικηγόρων του 36χρονου, η κοπέλα αυτή είναι το πρόσωπο το οποίο περίμενε να συναντήσει στο ξενοδοχείο ο 36χρονος και όχι την εν διαστάσει σύζυγό του, σημειώνοντας ότι ο εντολέας της παραπλανήθηκε. Η ίδια πρόσθεσε ότι τις επόμενες ημέρες θα ζητήσουν εκ μέρους του 36χρονου την επέκταση της δίωξης εναντίον της μυστηριώδους Στεφανίας, της οποίας ο ρόλος και συγκεκριμένα το αν ήξερε τι σχεδίαζε η 38χρονη θα πρέπει, όπως ανέφερε η κ. Σπανάκη, να αποσαφηνιστεί. “Θα ζητήσουμε την επέκταση της δίωξης εναντίον όσων βοήθησαν την 38χρονη είτε στην τέλεση της πράξης, είτε στη διαφυγή, είτε στην απόκρυψή της στη συνέχεια” πρόσθεσε η συνήγορος του 36χρονου.

Στο μεταξύ, όπως έχει ήδη γράψει το ertnews, το περασμένο Σάββατο, μετά την απολογία της στην ανακρίτρια Ηρακλείου, η 38χρονη κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα προσωρινά κρατούμενη και ήδη έχει μεταφερθεί στις φυλακές της Νεάπολης.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More