Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επίσκεψη Ν. Μηταράκη στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου

Επίσκεψη στο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Χίου “Σκυλίτσειο” και στο εργοτάξιο της Παθολογικής κλινικής πραγματοποιούν σήμερα το μεσημέρι ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ, Χρήστος Ροϊλός και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης.

Αναμένεται να ανακοινωθεί η τελική ημερομηνία λειτουργίας της νέας πτέρυγας, αφού από την πλευρά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου έχει ολοκληρωθεί σύμφωνα με δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Χίου Παντελή Βρουλή το έργο.
Νωρίτερα, ο υπουργός θα επισκεφθεί και το εργοτάξιο του Δικαστικού Μεγάρου, όπου το τελευταίο διάστημα παρατηρείται καθυστέρηση των εργασιών.

Κάλεσμα από ΣΕΣΝΟΧ
Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11.30 το πρωί έξω από τα γραφεία της Διοίκησης του νοσοκομείου, καλεί για σήμερα το Σωματείο εργαζομένων στο Σκυλίτσειο Γενικό Νοσοκομείο Χίου.
«…οι ανέξοδες επισκέψεις και δηλώσεις του εκπροσώπου της κυβέρνησης της ΝΔ στην υγειονομική περιφέρειά μας, έχουν οξύνει τα μεγάλα προβλήματα περίθαλψης», σημειώνει στην ανακοίνωσή του το Σωματείο για την επίσκεψη του Διοικητή της 2ης ΥΠΕ στη Χίο.
Πρώτα θέματα που θέτουν, το ζήτημα της μη παράδοση της Παθολογικής κλινικής που ταλαιπωρείται από το 2017, χωρίς σαφές χρονοδιάγραμμα για την αποκατάσταση του κτηρίου 1-2 , τα προβλήματα προσωπικού σε ακτινολογικό τμήμα, ΕΚΑΒ Χίου, αλλά και στα Κέντρα Υγείας.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More