Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επίτιμος διδάκτωρ του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας ο Γιάννης Μπουτάρης

Επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ και Τουρισμού του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος αναγορεύθηκε σήμερα ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης. Η διοίκηση της σχολής αναφέρθηκε στο τρίπτυχο προσφοράς του Γ. Μπουτάρη στην πόλη που αφορά την ενίσχυση του τουρισμού και ιδιαίτερα τη διασύνδεση με την Τουρκία, τη στήριξη της πολυπολιτισμικότητας μέσω και από την ανάδειξη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας αλλά και τις πρωτοβουλίες του για την προβολή της ιστορικής μνήμης της Θεσσαλονίκης και τη δημιουργία του Μουσείου Ολοκαυτώματος.

Φορώντας την ακαδημαϊκή τήβεννο και κρατώντας τον έπαινο και τις τιμητικές πλακέτες, μιλάει για τη σημαντική για εκείνον τιμητική βράβευση, για την προσφορά του στην πατρίδα και την τουριστική ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρει το ψήφισμα που εκφώνησε ο πρόεδρος του τμήματος .

Ο Γιάννης Μπουτάρης μιλώντας για τον υπερ-τουρισμό ορισμένων περιοχών αλλά και την αλλαγή νοοτροπίας στην τοπική αυτοδιοίκηση, απευθυνόμενου στους αποφοίτους που βρέθηκαν στην εκδήλωση, μίλησε για την εικόνα που έχει για τον ίδιο ο τουρισμός.

Ο Γιάννης Μπουτάρης που συνοδευόταν από την κόρη του και τον εγγονό του, αλλά και συνεργάτες του, καταχειροκροτήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More