Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επαναλειτουργούν τα Εξωτερικά Ιατρεία της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου

Την πλήρη επαναλειτουργία των Εξωτερικών Ιατρείων της Χειρουργικής Κλινικής, από σήμερα 18-01-2023, ανακοίνωσε η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου «Αχιλλοπούλειο», με την ένταξη στις υποδομές της, του νέου χώρου Μικροεπεμβάσεων. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο χώρος αυτός ήταν κάτι ουσιαστικό που έλειπε από το Νοσοκομείο και μετά από πολλά έτη επιτυγχάνεται η υλοποίηση αυτού του στόχου.
Στο νέο ανακαινισμένο χώρο τους, τα εξωτερικά ιατρεία της Χειρουργικής Κλινικής θα εξυπηρετούν εκτός των τακτικών προγραμματισμένων επισκέψεων και τις απαιτούμενες μικροεπεμβάσεις των χειρουργικών ασθενών που είχαν ανασταλεί την περίοδο της πανδημίας.

Στον ίδιο χώρο επίσης, στεγάζεται το ιατρείο Προεγχειρητικού Ελέγχου ώστε να πραγματοποιείται οργανωμένα και στις καλύτερες δυνατές συνθήκες η προεγχειρητική εκτίμηση των χειρουργικών ασθενών.

“Πιστεύουμε ότι ο νέος χώρος τον οποίο οργάνωσε και επιμελήθηκε με επιτυχία η Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, με την διαρκή και συνεχή υποστήριξη του Διοικητή του Νοσοκομείου, της Διευθύντριας Ιατρικής Υπηρεσίας και του Διευθυντή του Χειρουργικού Τμήματος, αποκαθιστά το έλλειμμα που δημιουργήθηκε στην δύσκολη περίοδο της υγειονομικής κρίσης” τονίζεται στην ανακοίνωση.

Το πρόγραμμα των εξωτερικών Ιατρείων είναι:
• Δευτέρα-Παρασκευή 09-11.00 για τη Γενική Χειρουργική,
• Δευτέρα-Τετάρτη 11-13.00 για παθήσεις μαστού-παγκρέατος-θυρεοειδούς, πρωκτού
• Δευτέρα 09.30-12.00 προγραμματισμένες Μικροεπεμβάσεις

Προγραμματισμός επισκέψεων στο τηλέφωνο 2421352001

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More