Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επεισόδιο ανηλίκων στην Κέρκυρα: Απολογείται ο 17χρονος για το μαχαίρωμα τριών ατόμων (video)

Απολογείται σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Κέρκυρας ο 17χρονος που κατάφερε τραυματισμούς με μαχαίρι σε τρία άτομα, σε ένα 14χρονο, σε έναν συνομήλικό του και σε έναν ενήλικα.

Το σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (03.04.2024) στην πλατεία Σαρόκο της Κέρκυρας και κατέληξε στο μαχαίρωμα τριών ατόμων (οι δύο ανήλικοι) από άλλο ανήλικο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 17χρονος διαπληκτίστηκε με ομάδα ανήλικων, θεωρώντας ότι είχαν προσβάλει συγγενικό του πρόσωπο. Ο διαπληκτισμός μετατράπηκε γρήγορα σε συμπλοκή, με αποτέλεσμα ο φερόμενος ως δράστης να δεχθεί χτυπήματα από τους συγκεντρωμένους. Ο ίδιος με τον σουγιά που είχε στην κατοχή του, τραυμάτισε έναν 14χρονο, έναν 17χρονο, αλλά και έναν ενήλικα 49 ετών που προσπάθησε να τους χωρίσει.

Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο, προκειμένου να δεχθούν τις πρώτες βοήθειες. Οι δύο ανήλικοι παρέμειναν για νοσηλεία, ενώ στον ενήλικο δόθηκε εξιτήριο, αφού ο τραυματισμός του ήταν επιπόλαιος.

Στα επεισόδια συμμετείχαν πολύ περισσότεροι από τον ανήλικο φερόμενο ως δράστη και τους δύο έφηβους που δέχθηκαν τα χτυπήματα, ενώ εκείνη την ώρα η πλατεία Σαρόκου ήταν ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο, κυρίως παιδιά.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Ανδριώτης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More