Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιστρέφει στη Λειψία ο Βέρνερ

 

Όπως όλα δείχνουν ο Γερμανός θα επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε, καθώς η Τσέλσι έχει συμφωνήσει σε όλα με τους “ταύρους” να τον ανακοινώνουν την επόμενη εβδομάδα.

Ο Τίμο Βέρνερ αναμένεται να επιστρέψει στη Λειψία, την ομάδα που τον ανέδειξε, με τις δύο ομάδες να έχουν συμφωνήσει σε όλα. Ο Γερμανός, δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον Τόμας Τούχες, καθώς “ψάχνεται” για την απόκτηση ενός ακόμη φορ, με τον ποδοσφαιριστή να θέλει να επιστρέψει στη Γερμανία για να πάρει ξανά παιχνίδια στα πόδια του.

Όπως λοιπόν φαίνεται, η συμφωνία θα ολοκληρωθεί μέσα στη βδομάδα, με τη Γερμανική ομάδα να τον ανακοινώνει τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γερμανός έφυγε από τη Λειψία για το Λονδίνο με το ποσό των 53 εκατ. ευρώ. Στη διετία που αγωνίστηκε στην Τσέλσι, μέτρησε 89 συμμετοχές με 23 γκολ και 21 ασίστ.

Leipzig are set to sign Timo Werner from Chelsea, here we go! Been told it will be a permanent deal and NOT loan. Werner will leave Chelsea. #CFC

First call @Plettigoal today, now final details being discussed – it’s done, personal terms are agreed since 1 month. pic.twitter.com/RCnqNZAUFZ

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 7, 2022

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More