Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιστρέφει στον Άγιαξ ο Μπρόμπι

 

Έτοιμος να γίνει ξανά μόνιμος κάτοικος Ολλανδίας είναι ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος μετά από ένα εξάμηνο στη Γερμανία επέστρεψε στο Άμστερνταμ, εντυπωσίασε και τώρα θα αποκτηθεί και επίσημα από τον Αίαντα.

Ο Μπράιαν Μπρόμπι επιστρέφει στον Άγιαξ, σαν να μην έφυγε ποτέ. Ο νεαρός επιθετικός, ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Αίαντα, για να φύγει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2021 για τη Γερμανία και συγκεκριμένα για τη Λειψία. Ένα εξάμηνο μετά επέστρεψε ως δανεικός στο Άμστερνταμ, εντυπωσιάζοντας τους ανθρώπους της Ολλανδικής ομάδας με τις επιδόσεις του.

Τώρα ο Άγιαξ είναι έτοιμος να δώσει το ποσό των 320 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό του ξανά, μετά από έξι εξαιρετικούς μήνες στους οποίους σκόραρε επτά φορές σε 11 εμφανίσεις.

News #Brobbey: Ajax is on verge to sign him! Transfer fee around €20m now. They have improved their offer in the last hours. #MUFC still in but Ajax is in the pole position. Total agreement between Ajax and Leipzig in the next days is likely. @SkySportDE @philipphinze24

— Florian Plettenberg (@Plettigoal) July 17, 2022

 

Το άρθρο Επιστρέφει στον Άγιαξ ο Μπρόμπι εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More