Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιστρέφει το καρναβάλι της Αλμωπίας

Η καρναβαλική περίοδος φτάνει σιγά σιγά και μια από τις περιοχές που ήδη ετοιμάζει ένα γεμάτο πρόγραμμα εκδηλώσεων είναι η περιοχή της Αλμωπίας, όπου αναβιώνει και πάλι το καρναβάλι.

Ο Γιώργος Χατζηδημητριάδης, αντιδήμαρχος Αλμωπίας και ο Γιώργος Πολυξενίδης, υπεύθυνος καρναβαλιστικής επιτροπής Αλμωπίας μίλησαν για όσα μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες την καρναβαλική περίοδο επιλέγοντας την Αλμωπία, αλλά και τα λουτρά Πόζαρ.

«Σαν δημοτική αρχή που αναλάβαμε τα καθήκοντά μας, πέσαμε στην περίοδο του καρναβαλιού και είχαμε τη διάθεση να ξανανάψουμε τη φλόγα του καρναβαλιού και σε συνεργασία με τα καταστήματα, τους φορείς, τους συλλόγους έχουμε κάνει μια καλή προσπάθεια για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών. Αυτή τη στιγμή οι συμμετοχές ξεπερνούν τις προσδοκίες μας. Σκοπός μας είναι όχι μόνο να ευχαριστήσουμε τους πολίτες της Αλμωπίας, αλλά και τους επισκέπτες, τουρίστες που θα βρεθούν στην ευρύτερη περιοχή. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Τσικνοπέμπτη με ένα πάρτυ σε όλη τη πόλη, με αποκορύφωμα την αποκριάτικη παρέλαση, ενώ έχουμε και τα κούλουμα την Καθαρά Δευτέρα», όπως ανέφερε στην εκπομπή «Περίμετρο» της ΕΡΤ3, ο Γιώργος Χατζηδημητριάδης, αντιδήμαρχος Αλμωπίας.

«Υπάρχει τρέλα, διάθεση μεγάλη, πρωτότυπα θέματα στις πολλές συμμετοχές που έχουμε και φυσικά έχουμε και τα λουτρά Πόζαρ που όλοι χρειάζονται χαλάρωση. όλα είναι προγραμματισμένα με σωστό τρόπο. Υπάρχει και ένα έθιμο μετά από όλες τις καρναβαλικές εκδηλώσεις πηγαίνουμε και βουτάμε στα ζεστά νερά και συνεχίζεται ένα τρελό πανηγύρι στη λουτρόπολη των Πόζαρ», όπως είπε ο μιλώντας για το καρναβάλι και όσα ετοιμάζονται στην περιοχή.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More