Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιτέλους νίκη για την Τσέλσι | Τρίτη στο… 89′ η Νιουκαστλ

 

Οι Λονδρέζοι συνόδευσαν με νίκη την ανακοίνωση του Μούντρικ κερδίζοντας 1:0 την Κρίσταλ Πάλας στο Στάμφορντ Μπριτζ με 1:0, ενώ οι “καρακάξες” με γκολ του Ίσαακ στο 89’πήραν το τρίποντο που τους ανέβασε στην τρίτη θέση!

Η Νιουκάστλ έσωσε την παρτίδα στην εκπνοή της αναμέτρησης με τον Ίσαακ να σκοράρει στο 89′ και να δίνει τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς που την ανέβασε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Η Τσέλσι από την άλλη με το τέρμα του Χάβερτζ στο 64ο λεπτό πήρε τη νίκη και πλέον βρίσκεται στην 10η θέση του πρωταθλήματος.

Nιουκαστλ-Φούλαμ 1:0

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη μεγάλη ευκαιρία της Νιούκαστλ και την προσπάθεια του Λονγκσταφ που κόπηκε από την άμυνα της Φούλαμ. Ο Γουίλσον στη συνέχεια έψαξε το γκολ, με το σουτ που επιχείρησε όμως ήταν άστοχο. Οι “καρακάξες”, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, απειλώντας και ψάχνοντας το τέρμα που θα της έδινε το προβάδισμα. Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι ήταν ίδιο, η Νιουκαστλ ήταν αυτή που απειλούσε και δημιουργούσε προϋποθέσεις για γκολ. Όμως η Φούλαμ ήταν αυτή που κέρδισε το πέναλτι στο 64ο λεπτό και ταυτόχρονα την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, μετά από άτσαλο μαρκάρισμα στον Ρέιντ. Ο Μίτροβιτς ανέλαβε την εκτέλεσή του όμως καθώς σούταρε, η μπάλα ακούμπησε και στο αριστερό του πόδι και μπήκε στα δίχτυα, όμως το τέρμα δεν μέτρησε καθώς είχε δύο επαφές. Λίγο πριν την εκπνοή της αναμέτρησης, η Νιουκαστλ με τον Ισαάκ βρήκε δίχτυα και… έδωσε το τρίποντο που ανέβασε τις “καρακάξες” στην τρίτη θέση.

Τσέλσι – Κρίσταλ Πάλας 1:0

H Κρίσταλ Πάλας είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι, με τον Ολισέ, ο οποίος επιχείρησε το δυνατό σουτ, με τον Κέπα να αποκρούει εντυπωσιακά. Ο Τιάγκο Σίλβα θέλησε να απαντήσει και με όμορφη προσπάθεια προσπάθησε να παραβιάσει την εστία του Γκουαΐτα με τον τελευταίο να αποκρούει και να κρατά το μηδέν. Ο Χάβερτζ με κεφαλιά έψαξε το γκολ όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους “γηπεδούχους” ήταν αυτή του Ζίγιες, ο οποίος σούταρε, με τον κίπερ της Πάλας να μπλοκάρει εντυπωσιακά κρατώντας το μηδέν. Στο δεύτερο μέρος η Τσέλσι πατούσε καλύτερα και δημιουργούσε ευκαιρίες, μέχρι που βρήκε το γκολ. Με τον Ζίγιες να κάνει τη σέντρα για τον Χάβερτζ και τον τελευταίο να κάνει εξαιρετικό άλμα και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Γκουαΐτα για το1:0.//

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More