Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επτά σχολικές μονάδες της Άρτας αποκτούν νέο εξοπλισμό

Νέο υλικοτεχνικό εξοπλισμό σε συνολικά επτά σχολικές μονάδες του νομού Άρτας παρέδωσε η Εταιρία Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. Έπειτα από αίτημά που είχαν υποβάλει τα σχολεία με βάση τις ανάγκες τους, η Εταιρεία ενίσχυσε τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Άρτας με εξοπλισμό που αφορά: ένα (1) Νηπιαγωγείο, δύο (2) Δημοτικά Σχολεία, ένα (1) Γυμνάσιο, ένα (1) Λύκειο και το Ενιαίο Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Άρτας (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ).

Στον εξοπλισμό που παραδόθηκε περιλαμβάνονται: 13 βιβλιοθήκες, 22 γραφεία διαφόρων τύπων, 4 έδρες διδασκαλίας, 11 πίνακες διαφόρων τύπων, 50 θρανία και 60 καθίσματα διαφόρων τύπων, 2 παγκάκια, 40 καθίσματα ταπετσαρίας, 5 παιδαγωγικά παιχνίδια, 2 παιχνίδια μαθηματικής σκέψης, 3 παιχνίδια συσχετισμού και εξέλιξης, 4 χαρτοθήκες και 1 κασετίνα παιδαγωγικού υλικού.

Συγκεκριμένα το παραπάνω υλικό διανεμήθηκε:

στο 10ο Νηπιαγωγείο Άρτας

στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας και στο Δημοτικό Σχολείο Κομποτίου

στο Γυμνάσιο Παναγιάς Διασέλλου

στο Λύκειο Κομποτίου και στο Λύκειο Παναγιάς Διασέλλου

στο ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Άρτας

Ο Βουλευτής Άρτας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Στύλιος ο οποίος με δελτίο τύπου, έκανε γνωστό το γεγονός, δήλωσε: «Η ενίσχυση της παιδείας και η βελτίωση των σχολικών υποδομών του Νομού αποτελεί προτεραιότητα για μένα. Για αυτό και από την πρώτη στιγμή υποστήριξα το αίτημα των σχολείων της Άρτας προς την εταιρεία κτιριακές υποδομές. Η προσπάθεια για όλο και καλύτερα σχολεία δεν σταματά εδώ. Είναι μια μάχη διαρκής. Δίπλα στη νέα γενιά. Δίπλα στους πολίτες».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More