Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εργατικό Κέντρο Φλώρινας: “Πετύχαμε την επιδότηση ξύλων και πέλετ και στην πόλη”

Την επιδότηση των κάτοικων της πόλης της Φλώρινας για πέλετ και καυσόξυλα από την επόμενη χρονιά πέτυχαν οι φορείς της περιοχής στο πλαίσιο των  συνεχόμενων επαφών και πιέσεων των αρμοδίων, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας, Κώστας Σιάκος. 

Επισημαίνει δε ότι “τις επόμενες μέρες ανακοινωνεται και η αύξηση κατά 20% του ύψους του επιδόματος θέρμανσης στους δικαιούχους της φετινής χρονιάς και η αλλαγή των κριτηρίων της Υπουργικής Απόφασης, που θα εκδοθεί το καλοκαίρι, για το επίδομα θέρμανσης της επόμενης χρονιάς σύμφωνα με το διεκδικητικό μας πλαίσιο, δηλαδή με αύξηση των εισοδηματικών κριτηρίων για το επίδομα θέρμανσης (αφορά όλες τις μορφές θέρμανσης) και κατάργηση του πληθυσμιακού κριτηρίου των 10.000 κατοίκων για τις άλλες μορφές θέρμανσης (πέλλετ και καυσόξυλα). Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν να επιδοτηθούν και οι κάτοικοι της πόλης της Φλώρινας για πέλλετ και καυσόξυλα.

Τα παραπάνω δικαιώνουν τις προσπάθειές μας για τα δίκαια αιτήματα των Φλωρινιωτών. Και όπως πολλές φορές έχουμε δηλώσει “χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ”.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More