Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τένις κάτω των 14 ετών- με αθλητές απο 13 χώρες 

111 παιδιά από 13 χώρες έχουν φτάσει στην πόλης των Σερρών για να λάβουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα SERRES CUP 2022, που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις αντισφαίρισης της Κοιλάδας Αγίων Αναργύρων έως και τις 23 Οκτωβρίου.

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Αναστασιάδης μοιράζεται τον ενθουσιασμό των διοργανωτών και των συμμετεχόντων. Ο ενθουσιασμός των νεαρών αθλητών είναι ζωγραφισμένος στα πρόσωπα τους. Δεν πρόκειται μόνο για ένα τουρνουά αντισφαίρισης. Είναι οι ελπίδες για ένα λαμπρό μέλλον μετουσιωμένες στην νίκη που φέρνει η ευγενής άμιλλα.

Ο Δημήτρης Σταματιάδης, πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, σημειώνει ότι ο κόσμος ακολουθεί τα κτυπήματα της ρακέτας, ειδικά μετά τις επιτυχίες που σημείωσαν οι έλληνες αθλητές του τένις διεθνώς.

Ο Άρης Γραμματόπουλος, πρόεδρος του συλλόγου αντισφαίρισης Σερρών, αναφέρεται στις υπερσύγχρονες υποδομές που αποτελούν ένα βασικό λόγο στην επιτυχία της διοργάνωσης του τουρνουά μέσα σε δυο χρόνια, από την έναρξη του. Το  ενδιαφέρον των Σερραίων για το τένις είναι αυξημένο και αυτό φαίνεται και από τον αριθμό των συλλόγων, που ιδρύθηκαν στην πόλη το τελευταίο διάστημα και φτάνουν τους έξι.

Η επόμενη Μαρία Σάκαρη, όπως την χαρακτήρισε ο Βασίλης Αναστασιάδης βλέπει το τένις ως ένα πολύ δυναμικό άθλημα που εμπνέει για σημαντικές νίκες. Ανάλογα είναι τα συναισθήματα των συναθλητριών της, που ταξίδεψαν στις Σέρρες από όλη την Ελλάδα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More