Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΦΕΤ: Ανάκληση μπισκότων με βρώμη και χαρούπι

Μπισκότα με βρώμη και χαρούπι στα οποία διαπιστώθηκε ότι περιείχαν αλλεργιογόνο ουσία (αυγό) ανακαλεί από την αγορά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.

Συγκεκριμένα ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, κατά τη διενέργεια ελέγχων προέβη σε δειγματοληψία τροφίμου με στοιχεία: “ΜΠΙΣΚΟΤΑ VEGANO, ΜΕ ΒΡΩΜΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΠΙ” με την επωνυμία “ΒΙΟΛΑΝΤΑ VEGANO ΦΥΤΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ”, με ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 13-05-2024 και αριθμό παρτίδας lot 051306, που παράγεται από την εταιρεία “Βιομηχανία Μπισκότων Βιολάντα Α.Ε.”, με έδρα το 6ο χιλ. Τρικάλων – Καρδίτσας.

Το προϊόν εξετάστηκε από το Β’ Τμήμα της Α’ Χημικής Υπηρεσίας Αθηνών του Γενικού Χημείου του Κράτους της ΑΑΔΕ, όπου διαπιστώθηκε ότι περιείχε αλλεργιογόνο ουσία (αυγό).

Καλούνται οι καταναλωτές, που είναι αλλεργικοί στο αυγό, να μην καταναλώσουν τα φυτικά μπισκότα VEGANO ΜΕ ΒΡΩΜΗ & ΧΑΡΟΥΠΙ, της Βιολάντα ΑΕ, ημ. ελάχ. διατηρησιμότητας 13-5-24, αρ. παρτ. LOT051306, καθώς, κατά την διάρκεια ελέγχων του ΕΦΕΤ, διαπιστώθηκε αλλεργ. ουσία (αυγό). pic.twitter.com/IAzvLppmpr

— Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (@efet_official) November 9, 2023

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More