Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηγουμενίτσα: Οδηγός προσπάθησε να μπει σε πλοίο και τραυμάτισε ναυτικό

Οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου, προσπάθησε το απόγευμα της Τετάρτης, να μπει σε πλοίο την ώρα που αυτό αναχωρούσε και τραυμάτισε ναυτικό.

Το περιστατικό συνέβη όταν το πλοίο ήταν έτοιμο να αποπλεύσει με προορισμό την Κέρκυρα. Ο οδηγός επέμενε να επιβιβαστεί παρά το γεγονός ότι το πλοίο βρισκόταν σε φάση αναχώρησης και ο ίδιος δεν είχε εκδώσει εισιτήριο.

Σύμφωνα με καταγγελία του Σωματείου Ναυτεργατών, κατά τη διαδικασία απάρσεως του επιβατηγού πλοίου, προσήλθε αγροτικό ΙΧ και ο ανθυποπλοίαρχος υπεύθυνος φόρτωσης τηρώντας τα προβλεπόμενα και δεδομένου ότι δεν είχε εκδοθεί εισιτήριο είπε στον οδηγό ότι δεν μπορεί να επιβιβαστεί. Ωστόσο ο οδηγός επέμενε να επιβιβαστεί και πατώντας το γκάζι παρέσυρε τον ανθυποπλοίαρχο. Από πλήρωμα του ΕΚΑΒ που βρισκόταν στο πλοίο δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον ναυτικό και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας, όπου διαγνώστηκε εξάρθρωση ώμου, δύο σπασμένα δόντια και κάταγμα στο πόδι. Ο οδηγός του οχήματος προσήχθη στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας από τους Λιμενικούς που ήταν παρόντες στο επεισόδιο.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More