Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηλεία: Σε ετοιμότητα οι αρχαιολογικοί χώροι ενόψει της αντιπυρικής περιόδου

Σύσκεψη για την καλύτερη θωράκιση ενόψει αντιπυρικής περιόδου, από τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρ. Στυλιανίδη με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας, Β. Γιαννόπουλου.

Από τη σύσκεψη προέκυψε ότι, οι αρχαιολογικοί χώροι και τα πολιτιστικά μνημεία της Ηλείας βρίσκονται σε αρκετά καλό επίπεδο πρόληψης και ετοιμότητας λόγω του προγράμματος «Αntinero», ενώ παράλληλα, έγιναν και κάποιες περαιτέρω επισημάνσεις για την όσο το δυνατόν καλύτερη θωράκιση.

Νωρίτερα και οι δύο συμμετείχαν στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην έδρα των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηλείας, με τον Συντονιστή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδος Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων Νίκο Ρουμελιώτη, τον Διοικητή Π.Υ Ηλείας Βασίλη Σολδάτο, τον Διοικητή Π.Υ Πύργου Γιώργο Κωνσταντακόπουλο, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας Γιώργο Σωτηρόπουλο και τον Δασάρχη Πύργου Παναγιώτη Λάττα, κάνοντας έναν πρώτο προγραμματισμό δράσεων για τη λήψη μέτρων και τον καλύτερο επιχειρησιακό σχεδιασμό ενόψει του καλοκαιριού.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More