Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηράκλειο: Έκλεβε τις εισπράξεις από καφέ που δούλευε παλιότερα – Τον “έπιασαν” οι κάμερες ασφαλείας

“Τρύπωνε” σαν ποντικός στην καφετέρια όπου εργαζόταν στο παρελθόν και “ξάφριζε” το ταμείο. Ο 34χρονος διαρρήκτης, ωστόσο, συνελήφθη χθες και πλέον κατηγορείται ότι κατάφερε να αρπάξει συνολικά 9.000 ευρώ πριν τον “πιάσουν” η κάμερα ασφαλείας και οι αστυνομικοί.

Την δράση του πρώην υπαλλήλου του κατήγγειλαν στην Αστυνομία οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης, που βρίσκεται στην λ. 62 Μαρτύρων. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 34χρονος φέρεται κατά καιρούς να εισέβαλε στο κατάστημα – καφέ από το παράθυρο, χρησιμοποιώντας κάποιο αιχμηρό αντικείμενο για να το ανοίξει. Δρούσε μεταμεσονύχτια, τις πρώτες πρωινές ώρες και σε τουλάχιστον τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, στις 29 Απριλίου και στις 13 και 16 Μαΐου, φέρεται να εισέβαλε στο κατάστημα και να αφαίρεσε από το ταμείο και το γραφείο της επιχείρησης διάφορα ποσά. Συνολικά κατηγορείται ότι κατάφερε να κλέψει 9.000 ευρώ.

Οι κινήσεις του δράστη, ωστόσο, καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης και οι ιδιοκτήτες της τον αναγνώρισαν και προχώρησαν στην καταγγελία.

Οι αστυνομικοί που έκαναν έλεγχο στο σπίτι του 34ρονου βρήκαν και κατάσχεσαν μικροποσότητα κάνναβης. Συνελήφθη για κλοπή, στο πλαίσιο του αυτοφώρου και για παραβίαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More