Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηράκλειο: “Έσβησε” ο 17χρονος τραυματίας του τροχαίου στην παραλιακή

Την τελευταία του πνοή άφησε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου ο 17χρονος που είχε τραυματιστεί βαριά σε τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα της 20ης Οκτωβρίου στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου. Θρήνος στο Λύκειο Γαζίου, όπου φοιτούσε ο 17χρονος, αλλά και στο νοσοκομείο, όπου όλο αυτό το διάστημα αγωνιούσε η οικογένειά του.

Όπως έχει γράψει το ertnews, ο 17χρονος ήταν εδώ και μέρες εγκεφαλικά νεκρός, όπως έδειξαν τα τεστ που του έγιναν, επιβεβαιώνοντας την πολύ κακή κλινική εικόνα που είχε από τη στιγμή που έφτασε στο νοσοκομείο με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο 17χρονος τραυματίστηκε βαριά σε τροχαίο ατύχημα, που έγινε τα ξημερώματα της 20ης Οκτωβρίου στην παραλιακή λεωφόρου του Ηρακλείου, όταν το αυτοκίνητο, που οδηγούσε 18χρονος φίλος του, ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού. Από την πρόσκρουση εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου ο 17χρονος, ο οποίος καθόταν στην θέση του συνοδηγού. Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής, προκειμένου ο νεαρός τραυματίας να απεγκλωβιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου νωρίτερα είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο και ο οδηγός του οχήματος.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More