Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηράκλειο: Ενδείξεις για εμπρησμό αυτοκινήτου στις Αρχάνες – Παρανάλωμα του πυρός τρία ακόμα αυτοκίνητα στον Άγιο Νικόλαο

Εμπρησμό πίσω από την ολοσχερή καταστροφή αυτοκινήτου λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα στις Άνω Αρχάνες δείχνουν τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της και ερευνά η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Σήμερα το πρωί τρία ακόμα αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες, αυτή τη φορά στην Αμμουδάρα του Αγίου Νικολάου, στο Λασίθι.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν αρμόδιες πηγές στην ΕΡΤ αναφορικά με το ΙΧ τύπου SUV που κάηκε χθες, γύρω στη μία τα ξημερώματα, ενώ ήταν σταθμευμένο στην περιοχή των Άνω Αρχανών, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις για πιθανό εμπρησμό, οι οποίες διερευνώνται.

Στο μεταξύ, σήμερα Τρίτη, λίγο πριν από τις 8 το πρωί, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε τρία ΙΧ αυτοκίνητα, ένα αγροτικό και δύο επιβατικά, που ήταν σταθμευμένα σε υπαίθριο χώρο πάρκινγκ ξενοδοχείου στην Αμμουδάρα του Αγίου Νικολάου. Επί τόπου έσπευσαν 2 οχήματα και 5 υπάλληλοι της Πυροσβεστικής που κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες, οι οποίες, ωστόσο, είχαν καταστρέψει ολοσχερώς το ένα από τα επιβατικά και προκαλέσει σοβαρές ζημιές στο αγροτικό και μικρότερης έκτασης στο τρίτο όχημα.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγίου Νικολάου. Από τις πρώτες ενδείξεις, πάντως, δεν φαίνεται να προκύπτει εμπρηστική ενέργεια.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More