Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηράκλειο: Κατήγγειλε τον σύζυγό της πως την έπιασε από το λαιμό και τη χτυπούσε μπροστά στο ανήλικο παιδί της – Στον εισαγγελέα ο 51χρονος

Ανατριχιαστικές σκηνές βίας σε βάρος της και μάλιστα μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού της περιέγραψε στους αστυνομικούς 47χρονη γυναίκα, καταγγέλλοντας ως πρωταγωνιστή τον σύζυγό της. Ο άνδρας συνελήφθη και σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα.

Όπως η ίδια ανέφερε στους αστυνομικούς, το τελευταίο βίαιο επεισόδιο φέρεται να συνέβη χθες το πρωί, στο σπίτι του ζευγαριού στο Κορακοβούνι Ηρακλείου. Ο 51 ετών σύζυγός της, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, την εξύβρισε, την απείλησε και στη συνέχεια την έπιασε από το λαιμό και την χτυπούσε στον πάγκο της κουζίνας και σε διάφορα σημεία του σπιτιού, προκαλώντας της σωματικές βλάβες. Μάλιστα, το επεισόδιο φέρεται να διαδραματίστηκε μπροστά στον 8χρονο γιο της, από προηγούμενο γάμο.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 47χρονη, δεν ήταν η πρώτη φορά που έπεφτε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύζυγό της. Παράλληλα παρέδωσε στους αστυνομικούς ένα αεροβόλο, τρία κυνηγετικά όπλα, στρατιωτικό μαχαίρι και σπαθί τύπου σαμουράι, τα οποία, όπως είπε, ανήκουν στον καταγγελλόμενο

Ο άνδρας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων, εξύβριση, κατοχή όπλων και ενδοοικογενειακή βία. Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως ουδέποτε την έχει χτυπήσει. Αποδίδει δε την καταγγελία στο γεγονός πως το ζευγάρι βρίσκεται στα χωρίσματα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More