Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηράκλειο: Σήμερα αποφασίζει ο Άρειος Πάγος για την υπόθεση θανάτου της 4χρονης Μελίνας

Την δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης του θανάτου της 4χρονης Μελίνας Παρασχάκη τον Δεκέμβριο του 2015, μετά από επέμβαση ρουτίνας, θα κρίνει σήμερα ο Άρειος Πάγος, ο οποίος θα αποφασίσει αν θα διεξαχθεί δίκη σε δεύτερο βαθμό ή αν θα παραμείνει η αθωωτική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, στο ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο θα συζητηθεί η αίτηση αναίρεσης που άσκησε ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κατά της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Ανατολικής Κρήτης. Όπως είναι γνωστό, το δευτεροβάθμιο δικαστήριο τον περασμένο Νοέμβριο είχε απορρίψει ως απαράδεκτη λόγω αοριστίας την έφεση του εισαγγελέα επί της αθωωτικής πρωτόδικης απόφασης για την κατηγορούμενη αναισθησιολόγο.

Η μικρή Μελίνα είχε εισαχθεί στο Βενιζέλειο στις 27 Δεκεμβρίου του 2015 για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για «κρεατάκια». Μετά την επέμβαση, κατά την διαδικασία της ανάνηψης, το κοριτσάκι παρουσίασε επιπλοκές, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ, όπου κατέληξε, αφήνοντας αναπάντητα ερωτηματικά και βαθύ πόνο στους γονείς του.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More