Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ Παίδων με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση παραμένει ο 13χρονος που τραυματίστηκε με το τζετ σκι

Σε σταθερή κατάσταση, αλλά με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και θλάση πνεύμονα, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ το 13χρονο αγόρι που τραυματίστηκε χθες το απόγευμα, ενώ έκανε τζετ σκι με τον πατέρα του, στον Μακρύ Γιαλό.

Η κατάστασή του αυτή τη στιγμή είναι σταθερή, παραμένει διασωληνωμένο και θα δούμε την εξέλιξή του“, δήλωσε στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Ο 13χρονος από τη Γερμανία που παραθέριζε με την οικογένειά του στην Ιεράπετρα. Χθες το απόγευμα τραυματίστηκε σοβαρά, όταν ο πατέρας του που οδηγούσε το τζετ σκι, στο οποίο επέβαινε και ο ίδιος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχό του, με αποτέλεσμα να κατευθυνθεί με ταχύτητα προς την παραλία και να προσκρούσει σε ξύλινη κατασκευή.

Από την πρόσκρουση τραυματίστηκε και ο πατέρας του νεαρού που παραμένει νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο Ιεράπετρας, όπου και οι δύο είχαν μεταφερθεί αρχικά, ωστόσο η σοβαρότητα της κατάστασης του 14χρονου επέβαλε την μεταφορά του στο Ηράκλειο.

Προανάκριση για το ατύχημα διενεργεί το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More