Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηράκλειο: Την Δευτέρα απολογούνται τα τέσσερα άτομα που συνελήφθησαν για βιασμό 27χρονου

Την ερχόμενη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, στις 12.30 το μεσημέρι, θα απολογηθούν στην ανακρίτρια Ηρακλείου, οι δύο από τους τέσσερις Παλαιστίνιους που συνελήφθησαν για τον βιασμό ενός νεαρού Σομαλού.

Ο 27χρονος Σομαλός μετέβη χθες στο Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου όπου περιέγραψε τις δραματικές ώρες που πέρασε στα χέρια των τεσσάρων αλλοδαπών από την Παλαιστίνη.

Όπως είπε, το περιστατικό συνέβη στις 24 Αυγούστου, στο σπίτι που διαμένουν οι δυο από τους τέσσερις φερόμενους δράστες στην περιοχή της Αμουδάρας του δήμου Μαλεβιζίου. Ο νεαρός Σομαλός κατήγγειλε τον βιασμό τους από τους 4 Παλαιστίνιους με τους τελευταίους όπως ανέφερε το θύμα, να βιντεοσκοπούν τις πράξεις τους σε βάρος του. Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι όπου βρέθηκαν θύμα και δράστες και συνέλαβαν τους 2 Παλαιστίνιους που διέμεναν σε αυτό, για μαχαίρια, ρόπαλο και ναρκωτικές ουσίες που βρέθηκαν κατά την έρευνα, αφού για την καταγγελθείσα πράξη είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Σήμερα το μεσημέρι, οι 2 συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα υπηρεσίας η οποία άσκησε ποινική δίωξη και στους 4 φερόμενους δράστες, για βιασμό που έγινε από περισσότερους δράστες που ενεργούσαν από κοινού, κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα και σε απόπειρα.

Επίσης οι 4 Παλαιστίνιοι διώκονται για παραβίαση απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας, για κλοπή κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, για υπεξαγωγή εγγράφων κατά συναυτουργία, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για ιδία χρήση και για παράνομη οπλοκατοχή μαχαιριών και ροπάλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της ημέρας θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και τους άλλους δύο Παλαιστίνιους που αναζητούνται από τις αρχές.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More