Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η διαιτητής που δάκρυσε για τα Τέμπη στην ΕΡΤ3: «Ήταν από τις πιο δύσκολες στιγμές»

Η διεθνής διαιτητής, Έλενα Δανιηλίδου μίλησε για την συγκίνηση της για την τραγωδία με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και το “ενός λεπτού σιγή” στον αγώνα Πήγασος Πολίχνης–Κηφισιάς, για τη Volley League, το περασμένο Σάββατο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ», της ΕΡΤ3:

«Ήταν από τις πιο δύσκολες στιγμές, ειδικά όταν μιλάμε για απώλειες νέων ανθρώπων και ειδικά όταν πλέον ξεφεύγουμε από το εγώ, και όταν αποκτάς παιδιά βλέπεις πως είναι να χάνεις παιδί. Όταν μπαίνεις στη θέση αυτών των γονιών, είναι μεγάλος ο πόνος. Μόνο η ιδέα να χάσεις ένα νέο άνθρωπο που τώρα ξεκινά τη ζωή του, με όνειρα. Δεν μειώνω την απώλεια των ανθρώπων μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά σκεφτείτε να χάσεις το παιδί σου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος. Τόσοι άνθρωποι να φύγουν άδικα και ο ένας να ρίχνει την ευθύνη στον άλλον και τελικά να καταλήγουμε στην κορυφή του παγόβουνου και να λέμε γιατί; Γιατί δε διαμαρτυρηθήκαμε πιο νωρίς, γιατί δεν είπα ότι αυτό είναι στραβό, γιατί δε μίλησα. Είναι πολύ μεγάλη η ψυχολογική φόρτιση, ειδικά όταν μιλάς για νέους ανθρώπους, που έχουν μέλλον μπροστά τους και δυστυχώς -άλλες φορές η κάμερα δεν ασχολείται με τους διαιτητές- έτυχε και με πιάσατε».

Για το αν ήταν νωρίς να διεξαχθούν αγώνες λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη:

«Δυστυχώς ή ευτυχώς υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που αποφασίζουν γι’ αυτά. Είναι πολύ νωπό, δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να το διαχειριστούμε διαφορετικά. Υπάρχου ομοσπονδίες που τα ορίζουν αυτά, θεωρώ ότι τα έβαλαν κάτω και αποφάσισαν το ορθό για την περίσταση».

Για το αν συνομίλησε με τους αθλητές για το ότι έγιναν κανονικά τα παιχνίδια της αγωνιστικής:

«Δεν μπήκαμε σε αυτή διαδικασία, έπρεπε να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι. Ήταν σημαντικό και για τις δύο ομάδες, θέλω να πιστεύω ότι δώσαμε όλοι τον καλύτερό μα εαυτό, δεδομένων των περιστάσεων».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More