Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η ελληνοβαυαρική κοινότητα Μονάχου στο πλευρό των πληγέντων στην Ελλάδα

Έκκληση για φιλανθρωπική βοήθεια προς τους πληγέντες από τις φωτιές και τις πλημμύρες που έπληξαν την Ελλάδα, απευθύνει η ελληνοβαυαρική κοινότητα Μονάχου.

“Οι πληγέντες έχουν αντιμετωπίσει ανείπωτο πόνο, απώλειες και καταστροφή της περιουσίας τους. Είναι καθήκον μας, ως πολίτες μιας ενωμένης κοινωνίας, να βοηθήσουμε αυτούς που έχουν χάσει τα πάντα” σημειώνει στην ανακοίνωσή της η ελληνοβαυαρική κοινότητα Μονάχου και προσθέτει: “Οι εικόνες που έχουν αποτυπωθεί στα μέσα ενημέρωσης είναι συγκλονιστικές.

Οι πυρκαγιές κατέστρεψαν δάση, καλλιέργειες και σπίτια σε πολλές περιοχές της χώρας μας. Ακόμα μεγαλύτερη καταστροφή δημιούργησαν οι πλημμύρες, που άφησαν πίσω τους εκτεταμένες καταστροφές σε πολλές περιοχές της πατρίδας μας.

Οι πληγέντες χρειάζονται την υποστήριξή μας και την αλληλεγγύη μας. Μπορούμε και επιβάλλεται να βοηθήσουμε. Κάθε μικρή πράξη φιλανθρωπίας μπορεί να κάνει τη διαφορά στη ζωή κάποιου που έχει χάσει τα πάντα.”

Στο πλαίσιο αυτό, η ελληνοβαυαρική κοινότητα Μονάχου ξεκίνησε μια φιλανθρωπική εκστρατεία με σκοπό την συγκέντρωση προμηθειών και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες.

Συγκεκριμένα συλλέγει:

Τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Κουβέρτες και κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια, υπνόσακους.

Είδη προσωπικής και ατομικής υγιεινής

Σημείο συλλογής των ειδών πρώτης ανάγκης είναι το γραφείο της ελληνοβαυαρικής κοινότητας στο Μόναχο 80335 Bayer Str 13, στον τρίτο όροφο, από τις 10:00 το πρωί έως τις 16:00 το μεσημέρι, καθημερινά.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 00 49 89 23025848

“Σας παρακαλούμε να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας και ας σταθούμε δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Ας δείξουμε στους πληγέντες ότι δεν είναι μόνοι τους, αλλά έχουν μια κοινότητα που τους στηρίζει και τους αγαπά.

Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας και τη συμβολή σας. Μαζί μπορούμε να φέρουμε την ελπίδα και την ανακούφιση στις οικογένειες που έχουν πληγεί.

Ας είμαστε η αλληλέγγυα Ελλάδα που ξέρουμε ότι είμαστε”, καταλήγει η ανακοίνωση της ελληνοβαυαρικής κοινότητας Μονάχου.

Πηγή: Europolitis

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More