Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Θέλτα βάζει πωλητήριο στον Πινέδα: Τιμή εκκίνησης τα 7-8 εκατ. ευρώ

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις γύρω από το θέμα της παραμονής ή όχι του Ορμπελίν Πινέδα στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας “Foot Mercato” η διοίκηση της Θέλτα ανέθεσε στον μάνατζερ Λουίς Κάμπο να προχωρήσει στην πώληση παικτών ώστε να εξοικονομηθούν 60-80 εκατ. ευρώ για τη νέα σεζόν.

Η Relevo αναφέρει ότι ο ισπανικός σύλλογος ετοιμάζεται να πουλήσει αρκετούς παίκτες προκειμένου να γεμίσει τα ταμεία του και να ανασυγκροτηθεί.

Ο 58χρονος Κάμπος θα πρέπει να βρει αγοραστές στην καλύτερη δυνατή τιμή, ειδικά για τον Γκάμπρι Βέιγκα. Ο Βεΐγκα φλερτάρεται από τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι. Η τιμή εκκίνησης θα είναι 40 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ελπίζουν στη Θέλτα να πιάσει πολύ περισσότερα. Ο Τζόζεφ Αϊντού φλερτάρεται από την Μπουντεσλίγκα και την Πρέμιερ Λιγκ και αναμένεται να πάρει για αυτόν τουλάχιστον 20 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ορμπελίν Πινέδα, για τον οποίο οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν από 7-8 εκατομμύρια ευρώ, και ο Χάβι Γκαλάν (10-12 εκατομμύρια ευρώ) είναι επίσης στη λίστα των παικτών που θα μπορούσαν να φέρουν χρήματα αυτό το καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση της ΑΕΚ είναι ήδη σε επαφή με την διοίκηση της Θέλτα για τον Πινέδα, εκφράζοντας την έντονη επιθυμία για την αγορά του, ή αρχικά όπως εικαζόταν την παράταση του δανεισμού του για μια (ακόμη) σεζόν.

Ωστόσο, εφόσον βάλει “πωλητήριο” η Θέλτα, η τιμή για τα ελληνικά δεδομένα θεωρείται μάλλον “αλμυρή”, ειδικά αν μπουν στο “κόλπο” κι άλλες ομάδες, και η πώλησή του μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού.

Πολλώ δε μάλλον όταν δημοσιεύματα (που διαψεύστηκαν) έκαναν λόγο για ενδιαφέρον από πλευράς Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για τον διεθνή Μεξικανό χαφ που ήταν εκ των βασικών πρωταγωνιστών του φετινού νταμπλ της ΑΕΚ του Αλμέιδα.

Πηγή: Foot Mercato
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More