Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Θεσσαλονίκη στα 52 μέρη που πρέπει να επισκεφτεί κανείς το 2024

Μέσα στους 52 πιο μαγευτικούς προορισμούς που πρέπει να επισκεφθεί κάποιος το 2024 και συγκεκριμένα στη θέση νούμερο 43 βρίσκεται η Θεσσαλονίκη σύμφωνα με λίστα των New York Times. Η πόλη της Θεσσαλονίκης είχε βρεθεί ξανά σε άλλη λίστα της εφημερίδας, όπου ξεχώρισε για τη κουζίνα της.

Εκτός από το Λευκό Πύργο η εφημερίδα κάνει ειδική μνεία και στο Europride το οποίο θα φιλοξενήσει η πόλη τον Ιούνιο. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Θεσσαλονίκη μπαίνει στη λίστα των New York Times.,με τους 52 καλύτερους προορισμούς στον κόσμο. Το 2016 είχε πάρει την 47η θέση για την υψηλή γαστρονομία της.

«Τα λυσσακά μας φάγαμε έτσι ώστε να γίνει η Θεσσαλονίκη τουριστικός ως ποικιλόμορφος προορισμός να αποκτήσει μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα. Η αποτελεσματικότητα μας επιβραβεύεται με το να σου λένε οι New York Times, είσαι αυτή τη στιγμή ένας, πολύ καλός, καινούριος προορισμός οπότε φροντίστε να κρατήσετε αυτή τη διάκριση», όπως δήλωσε η Βούλα Πατουλίδου, Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης.

Την πρώτη θέση για το 2024 κατέκτησε το εντυπωσιακό φαινόμενο έκλειψης του ηλίου που παρατηρήθηκε στη Βόρεια Αμερική, ενώ ακολουθούν το Παρίσι στη Γαλλία και το Γιαμαγκούτσι στην Ιαπωνία.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Χατζηκόρτσου

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More