Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Καλαμάτα ’80 κέρδισε 3-0 τον Κέρκη Σάμου -Μια νίκη ακόμα για την άνοδο (φωτογραφίες)

Παίζοντας εντυπωσιακό κατά διαστήματα βόλεϊ , μπροστά σε 1.000 και πλέον φιλάθλους που γέμισαν ασφυκτικά το κλειστό δημοτικό στάδιο της «Παραλίας», η Καλαμάτα ’80 νίκησε με 3-0 σετ τον Κέρκη Σάμου και χρειάζεται πλέον μια νίκη ακόμα για να πανηγυρίσει την άνοδο στη Volley League.

Στο πρώτο σετ οι δυο ομάδες πήγαν «χέρι – χέρι» μέχρι το 18-18 ωστόσο το δυνατό σέρβις του Αργεντίνου Οκάμπος για τους Καλαματιανούς, έδωσε το πλεονέκτημα στο κρίσιμο σημείο και τη νίκη τελικά στο σετ με 25-21.

Έχοντας ψυχολογία η Καλαματιανή ομάδα πήρε εύκολα το 2ο σετ με 25-20, με εκπληκτικούς Οκάμπος και Βιέτο και χωρίς να υστερεί κανείς.

Στο 3ο σετ η εικόνα του αγώνα άλλαξε με την ομάδα της Σάμου να βρίσκεται μπροστά σε όλη τη διάρκεια του σετ και  μάλιστα προηγήθηκε με 13-21. Το σέρβις του Λυκουρέση τους δυσκόλεψε, η Καλαμάτα ΄80 μάζεψε τη διαφορά, το γήπεδο πήρε «φωτιά» και η γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν μια σπουδαία ανατροπή κατακτώντας με 25-23 το σετ και ταυτόχρονο τον αγώνα με 3-0 σετ.

Πλέον η ομάδα της Καλαμάτας χρειάζεται μια ακόμα νίκη για την άνοδο με την επόμενη αναμέτρηση να είναι προγραμματισμένη στη Σάμο την Μεγάλη Τετάρτη. Αν χρειαστεί και 3ος τελικός τότε αυτός θα διεξαχθεί την Τετάρτη του Πάσχα και πάλι στην Καλαμάτα.

Ειδική μνεία χρειάζεται στους 1.000 και πλέον φιλάθλους του αθλήματος στην Καλαμάτα, που γέμισαν ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο δημιουργώντας μια κόσμια ατμόσφαιρα και δίνοντας παράλληλα .την ώθηση που χρειαζόταν η τοπική ομάδα.

Α.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 (Παναγιώτης Ντάκουρης): Μαντέκας, Λυκούρεσης, Οκάμπο, Βιέτο, Χριστόφας, Κανελλόπουλος / Ντάκουρης (λ), Δαλακούρας.

Α.Σ. ΚΕΡΚΗΣ (Γιώργος Μπακοδήμος): Νικολάκης, Σπυριούνης, Εφραιμίδης, Χαντ, Κόστα, Καπετανίδης / Καρασαββίδης (λ), Φραγκιαδάκης (λ), Αναγνωστόπουλος.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More