Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η «καρδιά» του Ελληνικού βόλεϊ χτυπά στην Καλαμάτα – Ξεκινά το απόγευμα το Final4 του κυπέλλου Ελλάδος

Λίγες ώρες έμειναν προκειμένου να ξεκινήσει η μεγάλη γιορτή του ελληνικού βόλεϊ στην Καλαμάτα, με  το final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο της «Τέντας» σήμερα Παρασκευή 31 Μαρτίου και αύριο Σάββατο 1η Απριλίου με την συμμετοχή του Π.Α.Ο.Κ., του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του Μίλωνα.

Οι ονομαστικές προσκλήσεις για την παρακολούθηση των αγώνων της Παρασκευής και του τελικού το Σάββατο έχουν οριστικοποιηθεί στο σύνολό τους, με την «Τέντα» να είναι ήδη sold out. Η διάθεσή τους θα γίνει σήμερα, 31 Μαρτίου μέσω τοπικών αθλητικών σωματείων και φορέων. 

Χθες παραχωρήθηκε σε τοπικά και πανελλαδικά ΜΜΕ, συνέντευξη Τύπου από τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργο Καραμπέτσο και τους προπονητές και τους αρχηγούς των ομάδων που συμμετέχουν στο final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος ανέφερε:

«Η Καλαμάτα είναι έτοιμη να υποδεχθεί ένα ακόμα μεγάλο αθλητικό γεγονός. Το επόμενο διήμερο η καρδιά του Ελληνικού βόλεϊ θα χτυπά στην πόλη μας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς ανάμεσα σε κορυφαίες ομάδες, προπονητές και αθλητές, βρίσκονται και τρεις Καλαματιανοί. Η Καλαμάτα αγαπά το βόλεϊ, αγαπά τον αθλητισμό. Αυτό φαίνεται και από την παρουσία των ομάδων της πόλης μας στις εθνικές κατηγορίες. Άλλωστε το καλοκαίρι προετοιμαζόμαστε να φιλοξενήσουμε μέρος της προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών. Όπως ήδη γνωρίζετε το Κλειστό Γυμναστήριο της Τέντας είναι sold out. Έχουν διατεθεί όλες οι προσκλήσεις. Και αυτό δείχνει ότι μια μεγάλη διεκδίκηση του Δήμου Καλαμάτας, ένα αίτημα ότι η πόλη μας χρειάζεται ένα σύγχρονο μεγάλο αθλητικό κέντρο, είναι σωστή. Με χαρά σας καλωσορίζουμε στην πόλη μας. Ευχόμαστε να έχουμε ένα καλό τουρνουά και να απολαύσουμε όλοι μια γιορτή για το βόλεϊ».

Ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Μίλωνα θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 18.00 σε απευθείας μετάδοση από το ERTSPORTS 1, ενώ ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στον Π.Α.Ο.Κ. και τον Παναθηναϊκό θα ξεκινήσει στις 21.15 σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ-3.

Ο τελικός θα γίνει αύριο Σάββατο 1 Απριλίου στις 21.30 σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ-3.

Αξίζει να σημειωθεί πως με απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, έχει απαγορευτεί η οργανωμένη μετακίνηση οργανωμένων φιλάθλων των ομάδων στο final 4  της Καλαμάτας ενώ τα μέτρα της αστυνομίας είναι δρακόντεια και για το λόγο αυτό από σήμερα το μεσημέρι μέχρι και τη λήξη της διοργάνωσης γύρω από το κλειστό γυμναστήριο της Τέντας θα ισχύουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

*Διαβάστε περισσότερα για τη διοργάνωση καθώς και δηλώσεις των πρωταγωνιστών στο ertsports.gr

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More