Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Κρήτη στη διεθνή έκθεση Biofach στη Νυρεμβέργη

Στη Διεθνή Έκθεση Βιολογικών τροφίμων και ποτών, BIOFACH – Vivaness 2022 που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο της Νυρεμβέργης από 26 έως 29 Ιουλίου 2022 , συμμετείχε με δικό της εκθεσιακό περίπτερο η Περιφέρεια Κρήτης.


Στο περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης συμμετείχαν παραγωγοί ελαιόλαδου, νωπών φρούτων και λαχανικών, φρέσκων χυμών, βοτάνων, μελιού κ.α. αναδεικνύοντας την ποικιλία, την ποιότητα, αλλά και την καινοτομία των κρητικών βιολογικών προϊόντων, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα κρητικά ελαιόλαδα ξεχώρισαν και απέσπασαν τρεις διακρίσεις και βραβεία.
Παράλληλα οι παραγωγοί μας είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τους υπάρχοντες συνεργάτες να επικεντρωθούν στην ανεύρεση νέων συνεργατών και να ανιχνεύσουν τις τάσεις της αγοράς ανά προϊόν.
Η κορυφαία διεθνής έκθεση βιολογικών τροφίμων και ποτών, BIOFACH, πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο εκθεσιακό κέντρο της Νυρεμβέργης, παράλληλα με τη VIVANESS into natural beauty, τη μεγάλη διεθνή έκθεση φυσικών καλλυντικών, αποτελώντας σημείο συνάντησης για εμπόρους, προμηθευτές, παραγωγούς κι επαγγελματίες του κλάδου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More