Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Η ληστεία δημιουργεί σε όλους μας ένα αίσθημα ανασφάλειας» – Τι λέει κοσμηματοπώλης για την κλοπή των επώνυμων ρολογιών (video)

Για την κινηματογραφική ληστεία των 60 δευτερολέπτων στο κατάστημα με τα επώνυμα ρολόγια Rolex στο κέντρο της Αθήνας μίλησε στην ΕΡΤ ο Mάνος Καρτσωνάκης, κοσμηματοπώλης και έμπορος πολυτελών ειδών ωρολογοποιίας. «Είναι πραγματικά πολύ λυπηρό, δυσάρεστο και ανησυχητικό  το γεγονός ότι στο κέντρο της Αθήνας, σε μία πρωινή ώρα αιχμής μπόρεσε να γίνει κάτι τέτοιο. Δημιουργεί σε όλους μας ένα αίσθημα ανασφάλειας, μια ανησυχία για τη δημόσια ασφάλεια» δήλωσε ο κ. Καρτσωνάκης.

Μιλώντας για την κλοπή των πανάκριβων ειδών της ελβετικής φίρμας ο κ. Καρτσωνάκης δήλωσε ότι «κάθε ρολόι έχει ένα μοναδικό σειριακό αριθμό, ο οποίος αναγράφεται πάνω στην κάσα του ρολογιού, κάτι το οποίο το καθιστά μοναδικό και αφήνει και ένα ίχνος κι ένα αποτύπωμα».

Βρέθηκε η μία μηχανή που χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία στη Rolex

Σύμφωνα με τον κοσμηματοπώλη, «είναι αδύνατον στη δική μας αγορά να διοχετευθούν τέτοιου είδους προϊόντα». Mιλώντας ο επιχειρηματίας για την αξία των συγκεκριμένων ρολογιών δήλωσε ότι οι τιμές τους ξεκινούν από 5.000 – 6.000 ευρώ και μπορεί να φτάσουν μέχρι πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ανάλογα με το μέταλλο και τους πολύτιμους λίθους που έχουν.

Υπενθυμίζεται ότι στο κατάστημα με τα ακριβά ρολόγια, στο κέντρο της Αθήνας, έγινε το πρωί της Τρίτης (20/12) ένοπλη ληστεία. Τέσσερα άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, χτύπησαν τον φύλακα, έσπασαν με βαριοπούλα τη τζαμαρία και μπήκαν στο κατάστημα, ενώ άρπαξαν ρολόγια μεγάλης αξίας.

Πηγή: ΕΡΤ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More