Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η μισή Ευρώπη στα… πόδια του Γκβάρντιολ

 

Ο Κροάτης αμυντικός είναι η “αποκάλυψη” του Μουντιάλ 2022. Σε ηλικία μόλις 20 ετών, αγωνίζεται με εξαιρετική ωριμότητα, ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα, αποτελώντας “εγγύηση” για την αμυντική λειτουργία της εθνικής του ομάδας, που την Τρίτη (13/12, 21:00) θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό.

Εκτός από τους απανταχού Κροάτες, οι εμφανίσεις του Γκβάρντιολ έχουν ικανοποιήσει ιδιαίτερα και τους διοικούντες της Λειψίας, καθώς στο πρόσωπο του νεαρού άσου “βλέπουν” πολλά εκατομμύρια. Από το περασμένο καλοκαίρι, οι υπεύθυνοι της Τσέλσι είχαν εντοπίσει τις ικανότητες του, όμως η μεταγραφή δεν προχώρησε. Ωστόσο, μετά την καταλυτική απόδοση του Κροάτη στόπερ στον προημιτελικό με τη Βραζιλία, όπου περιόρισε αισθητά τους Νεϊμάρ και Ρισάρλισον, η αξία του στο ποδοσφαιρικό… χρηματιστήριο αναμένεται να “εκτοξευτεί”.

Η διοίκηση των “ταύρων” δαπάνησε 19 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει πριν από 1,5 χρόνο από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ήδη ο μάνατζερ του επεξεργάζεται τις προτάσεις που φτάνουν στο γραφείο του. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να προσφέρει περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του, με επιπλέον μπόνους επίτευξης στόχων και ποσοστό μεταπώλησης.

Παράλληλα, για τον Γκβάρντιολ θα κινηθεί και η έτερη ομάδα του Μάντσεστερ, με ένα ποσό κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που οι διοικούντες της Μπάγερν Μονάχου έχουν κλεισμένο ραντεβού με τον μάνατζερ του νεαρού Κροάτη, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζεται χρονικά αυτή η συνάντηση. Προς το παρόν, η Λίβερπουλ και η Παρί Σεν Ζερμέν παραμένουν απλοί… παρατηρητές, ενώ θεωρείται βέβαιη η ύπαρξη ενδιαφέροντος από τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, που βρίσκονται σε… δεύτερο ρόλο, λόγω του μεγάλου κόστους για την απόκτηση του.

Σύμφωνα με το “footmercato”, μάλιστα, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντεστερ Σίτι είχαν κάνει επίσημες προτάσεις το περασμένο καλοκαίρι, οι οποίες απορρίφθηκαν από τη διοίκηση τη Λειψίας.//

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More