Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Μπαρτσελόνα πάει για… Εμπαπέ

 

Παρά τα οικονομικά τους θέματα, οι “μπλαουγκράνα” θέλουν να κάνουν το… μπαμ και να τινάξουν τη θερινή μεταγραφική περίοδο, προσθέτοντας στο ρόστερ τους τον πολυπόθυτο Γάλλο.

Η ήττα από τον συμπαίκτη του Λιονέλ Μέσι στον τελικό του Μουντιάλ, αλλά και το γεγονός ότι ο Αργεντίνος έχει ήδη συμφωνήσει με τον Αλ Κελαϊφί για την επέκταση του συμβολαίου του, μπορεί να λειτουργήσει σαν όπλο στα χέρια της Μπαρτσελόνα που θέλει να κάνει δικό της τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο θυμός του, μετά τους πανηγυρισμούς στους δρόμους του Μπουένος Άιρες και των αστείων του Εμιλιάνο Μαρτίνες, με την κούκλα που είχε το πρόσωπό του, έχουν κάνει έξαλλο τον Γάλλο, ο οποίος θεωρεί πως η ανανέωση του Μέσι στην Παρί είναι σαν… προδοσία προς το πρόσωπό του.

Μέχρι τώρα, ο επικρατέστερος προορισμός του Γάλλου επιθετικού φαινόταν να ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο δρόμος για την Μπάρτσα ανοίγει. Και αυτό γιατί στους “μερένγκες” ο Εμπαπέ δεν θεωρείται ευπρόσδεκτος μετά τα δύο συνεχόμενα «όχι» του το 2021 και κυρίως, το φετινό καλοκαίρι, όταν είχαν συμφωνήσει με τον Φλορεντίνο Πέρεθ.//

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More