Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Νέα Αριστερά σε Ελασσόνα και Τύρναβο

Συνάντηση γνωριμίας με τον δήμαρχος Ελασσόνας Νίκο Γάτσα, είχε κλιμάκιο της Νέας Αριστεράς το οποίο αποτελούσαν οι   Ζ. Ακριβούλη, Θ. Βαθράκης, Θ. Γκούμας, Ελ. Σδράλη, Ν. Κουτσομάρκος και  Σ. Τσεκούρας.

Με την ευκαιρία της συνάντησης, ο κ. Γάτσας έθεσε ζητήματα όπως η χρηματοδότηση των ΟΤΑ και οι αναπτυξιακές προτεραιότητες του Δήμου Ελασσόνας

Την ίδια ημέρα το κλιμάκιο επισκέφθηκε και τον Δήμαρχο Τυρνάβου Στέλιο Τσικριτζή ο οποίος παρουσίασε τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η νέα δημοτική αρχή με κύρια αυτά των σεισμόπληκτων και των καταστροφών που προκάλεσαν οι πλημμύρες , τις διεκδικήσεις για αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης και τις νέες προτεραιότητες για το Δήμο.

Η αντιπροσωπεία  της Νέας Αριστεράς Λάρισας όπως αναφέρθηκε στις συναντήσεις “κατανοώντας τις αντικειμενικές δυσκολίες και τις χρόνιες παθογένειες στο χώρο της αυτοδιοίκησης  με πρώτο αυτό της υπο-χρηματοδότησης και της έλλειψης προσωπικού, θα συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις της,στις δημιουργικές προσπάθειες των νέων αυτοδιοικητικών αρχών και η Κοινοβουλευτική Ομάδα θα σταθεί αρωγός στα προβλήματα και τις διεκδικήσεις (και) των  Δήμων  της ΠΕ Λάρισας και ιδιαίτερα αυτών που έχουν πληγεί από τους σεισμούς και τις πλημμύρες.”

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More