Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η πικρία του Μέσι για την Παρί Σεν Ζερμέν: «Ήμουν ο μόνος που δεν έτυχε αναγνώρισης από τον σύλλογό της για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (video)

Ο Λέο Μέσι είναι ευτυχισμένος στο Μαϊάμι, τα πράγματα πάνε πολύ καλά τόσο για τον ίδιο όσο και για την οικογένειά του, που έχουν προσαρμοστεί τέλεια στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Αργεντινός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Όλγα” στην οποία μοιράστηκε τον τρόπο με τον οποίο προσαρμόζεται στη νέα του πραγματικότητα, αλλά άφησε και ένα μήνυμα στην PSG όταν ρωτήθηκε για το διάστημα που πέρασε στο Παρίσι και αν θα προτιμούσε να μην αγωνιστεί στον παριζιάνικο σύλλογο.

“Έτσι έγινε. Η αλήθεια είναι ότι δεν πήγε όπως το περίμενα, αλλά πάντα λέω ότι τα πράγματα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και παρόλο που δεν τα πήγαινα καλά εκεί, ήταν η σειρά μου να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής εκεί”, είπε ο Μέσι στην εκπομπή.

“Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και αν έπρεπε να γίνει έτσι…”.

Πάντως, ο Μέσι θεωρεί ότι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που είχε ήταν η έλλειψη αναγνώρισης για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου όταν επέστρεψε στη Γαλλία μετά το Κατάρ 2022.

Ήταν μια δύσκολη θέση για τον παριζιάνικο σύλλογο, γνωρίζοντας ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ ήθελε στο παρελθόν να φύγει από τον σύλλογο και ήταν δυσαρεστημένος και τότε, ενώ είχε μόλις χάσει τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στην Αργεντινή του Μέσι.

“Ήταν κατανοητό. Ήμουν εκεί που είχαμε κερδίσει τον τελικό και εξαιτίας μας η Γαλλία δεν είχε κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο αυτή τη φορά. Ήμουν ο μόνος παίκτης που δεν έτυχε αναγνώρισης από τον σύλλογό του, εκτός από τους άλλους 25 συμπαίκτες μου, αλλά δεν πειράζει”, δήλωσε ο Μέσι.

Πώς είναι η σχέση του Μέσι με τον Κιλιάν Εμπαπέ;

Ένα από τα κύρια σημεία εικασιών κατά τη διάρκεια της θητείας του Μέσι στην PSG ήταν το πόσο καλά τα πήγαιναν στην πραγματικότητα με τον Εμπαπέ.

Υπήρχαν φήμες για ρήξη στο “στρατόπεδο” και αντιπαλότητα μεταξύ τους, ωστόσο ο ίδιος ο Μέσι προσπάθησε να ρίξει φως στην κατάσταση.

“Με τον Κιλιάν η σχέση μου είναι μια χαρά, όπως και με την υπόλοιπη ομάδα”, κατέληξε.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More