Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Σακίρα με δάκρυα αποχαιρέτησε τη Βαρκελώνη μετά το οριστικό αντίο με τον Πικέ – Νέος έρωτας στη ζωή της

Η διάσημη τραγουδίστρια Σακίρα “συνελήφθη” να αποχαιρετά με δάκρυα τη ζωή της στην Ισπανία καθώς πήγαινε στο Μαϊάμι με τους γιους της μετά τον πολύκροτο χωρισμό της από τον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ.

Η τραγουδίστρια του Hips Don’t Lie, 46 ετών, έφυγε από τη Βαρκελώνη σήμερα πριν από την οριστική μετακόμισή της στη Φλόριντα, καθώς η οικογένεια και οι φίλοι της την αποχαιρέτησαν κατά τη διάρκεια ενός συναισθηματικού αποχαιρετισμού.

Τα ισπανικά μέσα περιέγραψαν τις σκηνές ως το «τελικό αντίο» στην παλιά της ζωή πριν ξεκινήσει τη νέα της αμερικανική ζωή.

Αν και δακρυσμένη, η Shakira φαινόταν αβίαστα κομψή με τζιν στολή, καθώς μαζί με τους δύο γιους της, Μίλαν, 10, και Σάσα, 8, προχωρούσαν προς την αναχώρηση.

Σήμερα το βράδυ, έγραψε μια εγκάρδια ανάρτηση στο Twitter: «Εγκαταστάθηκα στη Βαρκελώνη για να δώσω στα παιδιά μου σταθερότητα, την ίδια που τώρα ψάχνουμε σε μια άλλη γωνιά του κόσμου δίπλα στην οικογένεια, τους φίλους και τη θάλασσα.

«Σήμερα ξεκινάμε ένα νέο κεφάλαιο στην αναζήτηση της ευτυχίας μας».

Η ποπ σταρ έπρεπε να μετακομίσει στις 3 Ιανουαρίου με τους δύο γιους της Μίλαν, 10 ετών, και Σάσα, 7 ετών, αλλά το ταξίδι της αναβλήθηκε μετά την επιδείνωση της υγείας του ηλικιωμένου πατέρα της.

Η είδηση ​​της αποχώρησής της έρχεται καθώς ο πρώην της ποδοσφαιριστής Πικέ λέγεται ότι είναι «πολύ ενοχλημένος» αφού ειδοποιήθηκε μόλις «ημέρες» ότι η πρώην σύντροφός του θα μετακομίσει στο Μαϊάμι με τους δύο γιους τους αυτή την εβδομάδα.

Η δικηγόρος της Σακίρα, Pilar Mane, είπε στον δικηγόρο του Πικέ Ramon Tamborero σε επίσημη ανακοίνωση ότι η σταρ αποχωρεί οριστικά, σύμφωνα με τους δημοσιογράφους Lorena Vasquez και Laura Fa.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια, είπαν, στη συνέχεια τηλεφώνησε στον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα για να επιβεβαιώσει την είδηση, ωστόσο λέγεται ότι ο Πικέ ήταν έξαλλος που κρατήθηκε στο σκοτάδι η ακριβής ημερομηνία που θα έφευγαν.

Οι Ισπανοί δημοσιογράφοι ισχυρίζονται επίσης ότι τα δύο αγόρια θα ξεκινούσαν το σχολείο στη Φλόριντα στις 11 Απριλίου – την ημέρα που τα παιδιά των ΗΠΑ θα επιστρέψουν στα μαθήματα μετά τις ανοιξιάτικες διακοπές.

Το επί 11 χρόνια πρώην ζευγάρι έχει εμπλακεί σε μια σφοδρή διαμάχη μετά τον χωρισμό τους το περασμένο καλοκαίρι.

Ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Πικέ, αποκάλυψε ότι έβγαινε με την 24χρονη Κλάρα Τσία Μάρτι, λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου.

Από τότε, τα νέα μεταδόθηκαν παγκοσμίως καθώς οι φήμες για την απιστία σχετικά με τον Πικέ και την νεότερη φίλη του κυκλοφόρησαν από το νέο έτος.

Το πρώην ζευγάρι επιβεβαίωσε τον Νοέμβριο ότι τελικά είχε καταλήξει σε συμφωνία για την επιμέλεια του παιδιού μετά από μια παρατεταμένη διαπραγμάτευση που κατέληξε με μια μαραθώνια 12ωρη συνάντηση με τους δικηγόρους τους.

Υπέγραψαν τη συμφωνία σε δικαστήριο στη Βαρκελώνη τον επόμενο μήνα.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, ο συνταξιούχος ποδοσφαιριστής Πικέ θα περάσει τις διακοπές του με τα παιδιά του.

Η επιθυμία της Shakira να μετακομίσει στο Μαϊάμι, όπου ζούσε και εδρεύει μέρος της οικογένειάς της, θεωρείται ότι ήταν το κύριο σημείο εμπλοκής στην σκληρή μάχη τους για την επιμέλεια.

Η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, η οποία έχει συγγενείς και αρκετούς στενούς φίλους στο Μαϊάμι, έχει μια έπαυλη αξίας 14 εκατομμυρίων λιρών στην πόλη που λέγεται ότι έβαλε προς πώληση το 2018 προτού αποσύρει την αγγελία πριν από λίγους μήνες.

Τα ισπανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν επίσης ότι η Shakira ήταν φιλοξενούμενη από έναν νέο μυστηριώδη άντρα που εδρεύει στο Μαϊάμι.

Πηγή: The Sun
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More