Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Σαουδική Αραβία ανακοινώνει τoν “τελευταίο χορό” μεταξύ Ρονάλντο – Μέσι

Τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονται στη Σαουδική Αραβία, που ανακοίνωσε ότι οι δύο “αστέρες” του ποδοσφαίρου τον Φεβρουάριο του 2024 θα αγωνιστούν ως αντίπαλοι για τελευταία φορά, σε έναν αγώνα που ονομάστηκε ως ο “τελευταίος χορός”.

Η Ίντερ Μαϊάμι και η Αλ Νασρ θα βρεθούν αντιμέτωπες σε λίγους μήνες στο Κύπελλο Εποχής του Ριάντ που θα διεξαχθεί επί σαουδαραβικού εδάφους. Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν τα πιο γνωστά αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων ο Πορτογάλος Κριστιάνο Ρονάλντο της σαουδαραβικής Αλ Νασρ και ο Αργεντινός Λιονέλ Μέσι της αμερικανικής Ίντερ Μαϊάμι, σε μια αναμέτρηση που θα συζητηθεί σε όλο τον κόσμο και θα έχει την ονομασία “Ο τελευταίος χορός”.

Στο τουρνουά θα συμμετάσχει επίσης η δευτεραθλήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων FIFA Al-Hilal Saudi Club, με επικεφαλής τον Σέρβο αστέρα Αλεξάνταρ Μίτροβιτς και τον καλύτερο παίκτη της Ασίας, τον αρχηγό Salem Al-Dawsari.

“Η Riyadh Season και η Inter Miami CF συμφώνησαν να διεξαχθούν οι αγώνες του Riyadh Season Cup στο Ριάντ στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Riyadh Season”, ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Turki Al-Sheikh, πρόεδρος της Saudi Arabian General Entertainment Authority. “Σε ένα τουρνουά που φέρνει κοντά τους δύο σαουδαραβικούς συλλόγους, την Al Hilal και την Al-Nassr, και την Inter Miami CF, οι αγώνες θα διεξαχθούν με τη μορφή πρωταθλήματος. Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

“Το τουρνουά έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου 2024, με τη συμμετοχή των αστέρων όλων των συμμετεχόντων συλλόγων, στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, το Ριάντ, στην Kingdom Arena, η οποία εγκαινιάστηκε πρόσφατα στην τελετή έναρξης της τέταρτης έκδοσης. της σεζόν στο Ριάντ”.

Ο Al-Sheikh εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή της Inter Miami CF και σημείωσε ότι το τουρνουά θα έχει παγκόσμια απήχηση χάρη στα εξέχοντα διεθνή αστέρια του ποδοσφαίρου που αγωνίζονται στους τρεις συλλόγους. Τόνισε ότι το πρωτάθλημα αποτελεί προέκταση των μεγάλων διεθνών εκδηλώσεων που παρουσιάζει η σεζόν του Ριάντ στους επισκέπτες και στον κόσμο.

Από την πλευρά του, ο Χόρχε Μας χαιρέτισε τη συμμετοχή της Inter Miami CF στην Riyadh Season, επαινώντας τη μεγάλη ανάπτυξη που παρατηρείται στον τομέα του ποδοσφαίρου στη Σαουδική Αραβία, παράλληλα με τις μεγάλες μεταμορφώσεις που παρατηρούνται στον τομέα της ψυχαγωγίας στο Βασίλειο”.

Πηγή: Marca
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More