Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Τζούλια Ρόμπερτς, ο “έρωτας” του Πεπ Γκουαρδιόλα, του έστειλε συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ

Ένα απροσδόκητο μήνυμα έλαβε ο προπονητής της Μάντσετσερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, μετά τον θρίαμβο στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ: Η διάσημη ηθοποιός Τζούλια Ρόμπερτς έστειλε τα συγχαρητήριά της επτά χρόνια μετά την “απογοήτευση” που πήρε από αυτήν.

Η σταρ του Χόλιγουντ, ένα από τα τρία είδωλα του Γκουαρντιόλα, εξήρε τη δόξα της Μάντσεστερ Σίτι για το τρεμπλ του Champions League – επτά χρόνια μετά την επιλογή της να μην επισκεφθεί το 2016 το Etihad, αλλά το Old Trafford.

Η πρωταγωνίστρια του Pretty Woman έδωσε στον Γκουαρντιόλα ένα εισιτήριο για τον Παράδεισο, αφού η ομάδα του νίκησε την Ίντερ Μιλάνο στον τελικό της Κωνσταντινούπολης, μετά τον θρίαμβο της Premier League και του Κυπέλλου Αγγλίας.

Έγραψε στο Instagram: “Συγχαρητήρια @pepteam που οδήγησες την ομάδα σου να γίνει πρωταθλήτρια UCL. #pep #soccermom”.

Ο Guardiola – ευτυχισμένος με τη γυναίκα του την Cristina Serra – αστειεύτηκε για τα συναισθήματά του για την ηθοποιό του Notting Hill μετά τη νίκη με 7-0 επί της Λειψίας τον Μάρτιο.

Η Ρόμπερτς, που είχε ήδη πρωταγωνιστήσει στο Ocean’s Eleven, έμαθε ξαφνικά ότι ήταν επίσης στο Top Three του Ισπανού.

Και ο Γκουαρντιόλα ήταν συντετριμμένος όταν διαπίστωσε ότι προτίμησε την αιώνια αντίπαλο πριν από επτά χρόνια, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο ίδιος έχει δηλώσει: “Έχω τρία είδωλα στη ζωή μου. Τον Μάικλ Τζόρνταν, τον Τάιγκερ Γουντς και την Τζούλια Ρόμπερτς.

“Η Τζούλια Ρόμπερτς πριν από χρόνια ήρθε στο Μάντσεστερ – όχι τη δεκαετία του ’90, όταν ο Σερ Άλεξ (Φέργκιουσον) κέρδιζε τίτλους και τίτλους και τίτλους.

“Ήρθε την περίοδο που ήμασταν καλύτεροι από τη Γιουνάιτεντ, σε αυτά τα τέσσερα ή πέντε χρόνια, σωστά;

“Και πήγε να επισκεφθεί τη Μαν Γιουνάιτεντ. Δεν ήρθε να δει εμάς. Γι’ αυτό ακόμα κι αν κερδίσω το Champions League δεν θα συγκριθεί με το γεγονός ότι η Τζούλια Ρόμπερτς ήρθε στο Μάντσεστερ και δεν ήρθε να μας δει.

“Ακόμα και αν κερδίσω το Champions League δεν θα συγκριθεί με αυτή την απογοήτευση που είχα”.

Τώρα ο κόσμος περιμένει τη συνέχεια αυτού του ξεσπάσματος – καθώς ο Γκουαρντιόλα μπορεί πλέον να πει αν ο ισχυρισμός αυτός ήταν αληθινός ή αν έκανε τη βασίλισσα του δράματος.

Πηγή: The Sun
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More