Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Madonna σε συναυλία της Beyonce – Μία από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις μετά τη νοσηλεία της

Την περασμένη Κυριακή, 30 Ιουλίου, η Madonna βρέθηκε στην συναυλία της Beyonce στο Νιου Τζέρσεϋ. Συγκεκριμένα αναρτήθηκε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από θαυμαστές όπου η 64χρονη ποπ σταρ απολαμβάνει την συναυλία.

Η διάσημη τραγουδίστρια, αναγκάστηκε να αναβάλει την περιοδεία της στις ΗΠΑ λόγω της νοσηλείας της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της Νέας Υόρκης από βακτηριακή λοίμωξη.

Madonna at #RenaissanceWorldTour last night! pic.twitter.com/RRHDyaWtEa

— Beyoncé Press. | Fan Account (@beyoncepress) July 31, 2023

Η Beyonce κατά τη διάρκεια του τραγουδιού “break my soul”, εντόπισε την Madonna και την προσφώνησε από μακριά. «Μεγάλος θαυμασμός για την βασίλισσα», είπε. Σε άλλη μία ερμηνεία στην οποία ενέταξε ένα στοιχείο από το εμβληματικό τραγούδι της Madonna, “Vogue“, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Βασίλισσα μητέρα, Μαντόνα, σε αγαπάμε».

Madonna is in the house at Beyoncé’s show at MetLife Stadium tonight!#RENAISSANCEWorldTour pic.twitter.com/CIZDZykCiq

— RENAISSANCE Updates (@B7Album) July 31, 2023

Το τραγούδι “break my soul” (The Queens Remix), είναι μία συνεργασία από την περσινή χρονιά ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ποπ τραγουδίστριες και ενσωματώνει στοιχεία από το κομμάτι της Madonna “Vogue”.

Μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού τον περασμένο Αύγουστο η Beyonce έστειλε ένα μπουκέτο λουλούδια στην Madonna το οποίο είχε ένα σημείωμα που έγραφε «Είμαι τόσο ευγνώμων για σένα. Έχεις ανοίξει τόσες πολλές πόρτες για τόσες πολλές γυναίκες. Είσαι μια αριστουργηματική ιδιοφυΐα. Σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να τραγουδήσω στο τραγούδι σου και σε ευχαριστώ που έδωσες το όνομα στο remix. Με αγάπη πάντα και για πάντα, B».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More