Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η RADA σε ακόμα μία ξεχωριστή παράσταση στο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος

Στο 10ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος παρουσιάστηκε σήμερα, Τρίτη (9 Μαΐου 2023), η τραγωδία «Ικέτιδες» του Αισχύλου, από τη Βασιλική Ακαδημία Δραματικών Τεχνών (Royal Academy of Dramatic Art – RADA) του Λονδίνου, υπό την καθοδήγηση των Ian Morgan και Christopher Sivertsen.

Μια μοναδική εμπειρία – παράσταση έζησαν για ακόμα μια χρονιά από τη RADA, οι θεατές που κατέκλυσαν το Εκκλησιαστήριο της Αρχαίας Μεσσήνης. Το έργο παρακολούθησαν μαθητές από σχολεία της περιοχής αλλά και αρκετοί travel bloggers από το εξωτερικό οι οποίοι βρίσκονται στην περιοχή στα πλαίσια του ΤΒΕΧ Europe 2023 – Peloponnese και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να θαυμάσουν τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης.

Η θεατρική ομάδα της τη Βασιλικής Ακαδημίας Δραματικών Τεχνών του Λονδίνου, θα παρουσιάσει την ίδια παράσταση «Ικέτιδες» του Αισχύλου, και το απόγευμα, στις 7.00 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Πάρκου Μεσσήνης. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Αύριο Τετάρτη 10 Μάϊου το Φεστιβάλ συνεχίζεται με την παράσταση «Πλούτος» του Αριστοφάνη από το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More